Fernbus Coach Simulator - Ana Konu

yeni dlc yazarak master’ı kastetmişler bence.

1 Beğeni

hangelog 1.26.35419

Incorrectly placed grass reduced
Shadow artifacts on bridges reduced
Lighting system partially revised
Fixed crash when loading routes
Repaint mods are now loaded correctly
Road blocking buildings, fences and other objects have been reduced
Corrected incorrect landscape LOD texture assignment
Corrected graphic artifacts of Distance Fields
Symbols on the world map are now correctly displayed depending on the mode (FlixBus or Shuttle)
Some other corrections of graphical errors
Fixed a bug that caused glittering effects in the 3rd person camera
Corrected the labeling of traffic signs
Fixed incorrect invisible collision
Incorrectly switching tree group LOD corrected

DLC Switzerland // Austria

Shadow artifacts reduced

DLC France

Shadow artifacts reduced
Corrected departure signs west of Rouen

DLC Luxembourg

Shadow artifacts reduced

DLC Scania Touring

Corrected a spelling mistake in the description of the repaints
1 Beğeni

Bozmuşlar oyunu yine.Duraklarda yolcu çıkmıyor.Beta’dan çıktım şimdi de kokpit görünümüne geçilmiyor bomboş gökyüzü çıkıyor :frowning: Bu nasıl oyun…

1 Beğeni

Haydi hayırlı olsun 28 AĞustos’ta MAN Lion’s Coach 3. nesil çıkıyor. Şimdi göndermişler daha sonra bakıcam tabii şimdiden Aerosoft NextSim etkinliği güzelleşmeye başladı.

11 Beğeni

Bu otobüs önümüzdeki haftadan itibaren 12,95 € veya bölgesel eşdeğeri bir fiyatla satışa sunulacak.

Araç hakkında: Bu DLC paketi, filonuzu dört varyantın tamamında MAN Lion’s Coach 3rd Gen ile genişletiyor: Lion’s Coach, Lion’s Coach C (iki akslı), Lion’s Coach C (üç akslı) ve Lion’s Coach L. MAN Lion’s Coach’un tasarımı değişiyor, iki akslı Lion’s Coach C ile ek bir varyant da sunuyor. Normal dış aynaları OptiView kamera sistemiyle değiştirmek ve lastikleri jant kapaklarıyla donatmak veya normal jantlarla sürmek de mümkündür.

7 Beğeni

7 Beğeni

Otobüs iyi güzelde bu sefer göstergedeki dijital bilgi ekranı tam bir fiyasko olmuş… :smiley: Daha iyisini beklerdim yapanlardan. Alakası yok ne yazıkki. Normalde de klima bilgi ekranında saat yazar klimayı açınca veya derecesiyle oynadığımızda saat yerine o ekran değişir sonra saat gelirdi, hadi o yok ama bari gösterge kısımına biraz özen gösterilseymiş keşke.Klima ayar düğmeleri falan resimdeki ile gerçeğinin alakası yok, ya Türkiye versiyonu farklı ya da gerçekten bu sefer kafalarına göre çizmişler.

2 Beğeni

DLC yapacağınıza şu oyunu düzeltseniz la sinir ediyolar adamı :smiley:

man ücretsiz olmayacak mıydı? Bir de bazılarında ayna yok, hata mı yoksa mirror cam mi acaba ?

Mirror cam olayı hocam

1 Beğeni

Nedense her dlc’ de yapmış olmak için yapmışlar gibi bi izlenim bırakıyolar bende.

The Bus’ın nasıl olduğunu görelim her şey anlaşılacak. Fernbus ve Tourist Bus güzel gelişti ama zorlama gidiyor. Otobüslerin gelmesinin oyuncu açısından gerçekçi bakarsak pek bir faydası yok. DLC dolduruyorlar başka türlü ayakta kalamayacaklarına inanıyorlar. The Bus’ta da problem yaşayacağız ancak şehir içi harita, multiplayer özelliği yeni olduğu için herkes olumlu bakacak. Yine de sorunsuz çıkacağını sanmıyorum. Multiplayer’da diğer otobüs modelleri yani oyuncunun kullandığı bizimle aynı kalitede olursa yanarız ki gösterildiği üzere otobüsten inip diğerine binebiliyoruz haliyle çeşitli sıkıntılar da bekliyorum ama aşmış da olabilirler.

4 Beğeni

Yeni çıkacak olan DLC’nin oynanış videosu ;

2 Beğeni

TML aynasız aracı getirdi aloo scs. uyuyormusun yoksa harita mı çiziyorsun.Sen hala idaho’da kamera efekti getirmekle uğraşıyorsun.Tml güven kazanıyor bence geçte olsa

1 Beğeni

Ben aracı aşırı beğendim , Yeni şeylerin hızlı bir şekilde gelmesi tatmin edici , herkese iyi oyunlar :wink::+1:

1 Beğeni

son güncellemeden sonra disk yazma hatası diye bir şey alıyorum dosyaları bütünledim, sildim tekrar kurdum ama olmuyor

1 Beğeni

Detayın gözünü seveyim

11 Beğeni

bunlar 3 oyun yapacaklarına bir oyunu tam yapsalardıya…para kazanma hevesiyle bu yola çıkarsan kaliteyi veremezsin…

1 Beğeni

delireceğim şimdi de ‘oculusrift’ yüüklenemedi diye bir hata veriyor.İlk defa duydum giremiyorum 2 gündür oyuna:Q

Disk veya başka tarz hatalar almıyorum ben ancak oyun içinde böyle yollar kayıp :smiley: Ana haritayı DLC yapıp satacaklar galiba … :smiley:

2 Beğeni