Farming Simulator 25 - Tavsiye Modlar

:tractor:Farming Simulator 25 için tavsiye ettiğiniz modları burada listeleyebilirsiniz.

Modların indirme bağlantıları asıl kaynağından vermeye çalışalım. Multka kullanılması gereken, özel bir oynanış katan ve ne işe yaradığını anlatan yorumlarla ve bağlantılarla ekleyelim.

İlk defa Farming Simulator 25 oynayacak ziyaretçiler için başlangıçta veya ilerleyen aşamalarda işlerine yarayacak modlar, çeşitli düzenlemeler içerebilir.

7 Beğeni

Modlara başlamışlar hayırlı olsun :smiley:

İlk mod benden olsun :smiley:
Buğday, arpa, yulaf ve kanola gibi mahsullere anız ekliyor mod.

@HasanOfke Senin favoriyi düzenlemişler :smiley:

2 Beğeni

Traktörler gelmeye başladı. Giants… oyuna eklemeyi zahmet etmiş FS22’den :smiley:

Volvo FH16 6X4 600HP

2 Beğeni

Güzel güzel :smiley: daha ilk günden böyle modlar geliyorsa bir haftaya oyun uçar :smiley:

1 Beğeni

Kuhn HR 4040 + VERA 4030:

1 Beğeni
1 Beğeni

@HasanOfke Koş koş senin emektara çeki demiri modu getirdiler. Arkasına külüstür bir römork takıp yumurta taşırız. :cowboy_hat_face:

https://www.modland.net/fs25-mods/international-200-series-pickup-additional-attachers.html

1 Beğeni

NPC ile roleplay yapmak isteyenler buyursun.

@HasanOfke Aganın bahçesinde görmüşler en son, suya para vermem ben diyormuş :smiley:

++
Sonunda geldi peyzaj yaparken baya işe yarar

Sinyal kollarının kendiliğinden atması modu;

Sözleşmelerden aldığınız işin, samanını toplamaya izin mod;

– Fendt Vario 500
– Fendt Vario 700
– Fendt Vario 900
– Fendt Vario 1000

1 Beğeni
1 Beğeni

Üff en çok beklediğim modlardan birisi geldi, gerçekten benim için işkence olan bir şeyi kolaylaştırıyor :smiley:

1 Beğeni

Şunu arıyordum sadece, bi paleti sağa sola döndürmek veya kasada sıfırlamak zor oluyor forkliftle

1 Beğeni

Hasatınızdan tohum üretebilirsiniz;

Tarladan topladığınız taşlardan kireç yapabilirsiniz;

1 Beğeni

Tohum kireç vs almak için sürekli mağazaya gitmemek için ister normal fiyatından bir tık ucuz isterseniz bir tık pahalı olarak kurabilirsiniz modu.

1 Beğeni

Büyük tarlarda pirinç ekmek için bu kullanılabilir

John Deere Rice Planter v1.0 FS25 | Farming Simulator 25 Mod

Büyük hayvan kümesleri için kullanılabilir.

Animal Barns Pack v1.0 FS25 | Farming Simulator 25 Mod

Tarla taşlarından çimento torbası çimento tuğlası vs vs. üretim modu