Farming Simulator 25 - Tavsiye Modlar

:face_with_peeking_eye: :face_with_peeking_eye: :face_with_peeking_eye: Hala üzerinde çalışıyorlarmış sanırım editör vs. hala gelmediği için

GitHub - Courseplay/Courseplay_FS25: Courseplay for Farming Simulator 2025 orijinal yer burasıdır. modhub’a geldiğinde daha verimli olur.

1 Beğeni
1 Beğeni

Şöyle bi mod çıkmış

1 Beğeni

Hercul modu çıktı mı arkadaşlar bulamadım da

@MRTHS

1 Beğeni

teşekkürler

1 Beğeni

Bu modhuba neden hiç yeni mod gelmiyor?

Güzel modlar gelmeye başladı, Modhub’da 1 sayfadan fazla mod eklendi.

haritada gelse

On numara bir mod gelmiş, araç arızaları ve çeşitleri hakkında. Motorun ısınmasını beklemeden kullanıması durumunda yaşanacak arıza vb. gibi bir çok şey mevcut;

Mod düzeltildiğinde linki yenileyeceğim.

Çalışmıyor anlamadığım bi
Şekilde kuruyorum oyuna save e giriyorum ama hiçbir tepki vermiyor oyun hud fln gözükmüyor

1 Beğeni

Sende herhangi bi sıkıntı çıkarıyormu mod ben 0 save açıp denedim sadece o modu akrif edip ama yine işe yaramadı

1 Beğeni

*Edit modda sanırım hata var aktif olmuyor, oluyor aslında ama akü durumu vs. gözüküyor ancak oyunun hud kısmı çalışmıyor ve araçlarda çalışmıyor şimdilik kullanmamanız için linki kaldırıyorum, kusura bakmayın ne de güzel moddu ya, yapımcı bakmadan mı yayınlamış harbiden bu modu… :smiley: Şimdi deneme fırsatı bulabildim bende.

Seralara otomatik su veriyor

Greenhouse Automatic Watering | ModHub | Farming Simulator

Üretim noktalarını kiralayabilirsiniz.

1 Beğeni

Superforce Multiplayer güncellemesi geldi.

1 Beğeni

otomatik römork ve toplama ne zaman gelir

Yapım aşamasında şu an, bir iki güne gelir, şu anda mod editör de convert özelliği olmadığı için modlar bir tık geç gelicek, materyal sistemi falan değişti ıslak dokular falan geldi o yüzden modlar haliyle convert özelliği de olmayınca yeni oyuna aktarılırken bir tık zaman alıyor.