Farming Simulator 25 - Screenshots

Onun için değirmende alman lazım bence kazançlı olsada olmasada ekmek işine gir derim

Küçük tahıl değirmeni ile büyük olanın farkı varmı?

Bilmiyorum ama kapasitesi farklı olabilir

1 Beğeni

Yavaştan balya işine giriş yaptık

2 Beğeni

fotoğraf tuşu hangisi arkdaşlar bulamadım
oyun epic den

gamebar var bende başlat alt printscreen şeklinde alıyorum ss

Çitliğin yeni üyeleri :tractor:

2 Beğeni

240k Litre çimento fabrikası doldurduktan sonra taşları moloz kırıcı ile satıyorum 0 emek ile çok saglam para geliyor isterseniz ayları 28 gune alıp uyu dersiniz taş stoğu fulleniyor sonra bantları aktif edip tekrar satış :smiley:

Yatırım tavsiyesi değildir.

2 Beğeni

1 Beğeni

Ulan ne uğraştırdı bu fasülye işi, bilsem kabul edermiydim kontratı :smiley:

hala hasadı beklediğim tarlalar vardı. onları bitiriyorum.
yağmur yağdı, dolu yağdı. sonrası vs. yeni oyunda harbiden aydınlatma konusunda güzel ya vallah beğeniyorum ve kıskanıyorum.

4 Beğeni

kare balyada massey tercih ettim :slight_smile:

4 Beğeni

Sağlık sorunları sebebiyle bir süredir oynayamıyordum, son bir kaç gündür tekrar dönebildim, besi ahırının birini yıkıp yerine sera kurdum, marul yetiştiriyorum sadece, çok iyi para kazandırıyor, suyu parayla alıyorum :smiley: gördüğünüz üzere seranın yakınlarına su deposu kurdum çünkü aksi taktirde sadece seranın birisi 40.000Lt su alıyor su tankeriyle bu seraları doldurmak ölüm :smiley: o yüzden bu sistem çok iyi çalışıyor. ek olarak bir mod kurdum ahır kapasitesi doluysa yeni doğan hayvanları otomatik satıyor onlardan da biraz gelir geliyor, çiftlik şu anda ortalama aylık 200K€ kazanıyor, oyun içinde bir günde bu kazanç.

@HasanOfke haklıymışsın rakamlar büyüdükçe suyu bedava almak aslında ne kadarda mantıklı geliyor :smiley:

2 Beğeni

Geçmiş olsun hocam, seralar iyi görünüyor. :smiley:

Lapa lapa yağan kar altında çiftçi kardeşimize tarları sürme konusunda yardımcı oluyoruz :smiley:

2 Beğeni

@Barbaros_Yanik Eyvallah hocam sağolasın :pray: :smile:

1 Beğeni

Çiftlikte soya fasulyesi operasyonu :tractor: