Onun için değirmende alman lazım bence kazançlı olsada olmasada ekmek işine gir derim
Küçük tahıl değirmeni ile büyük olanın farkı varmı?
Bilmiyorum ama kapasitesi farklı olabilir
fotoğraf tuşu hangisi arkdaşlar bulamadım
oyun epic den
gamebar var bende başlat alt printscreen şeklinde alıyorum ss
240k Litre çimento fabrikası doldurduktan sonra taşları moloz kırıcı ile satıyorum 0 emek ile çok saglam para geliyor isterseniz ayları 28 gune alıp uyu dersiniz taş stoğu fulleniyor sonra bantları aktif edip tekrar satış
Yatırım tavsiyesi değildir.
hala hasadı beklediğim tarlalar vardı. onları bitiriyorum.
yağmur yağdı, dolu yağdı. sonrası vs. yeni oyunda harbiden aydınlatma konusunda güzel ya vallah beğeniyorum ve kıskanıyorum.
Sağlık sorunları sebebiyle bir süredir oynayamıyordum, son bir kaç gündür tekrar dönebildim, besi ahırının birini yıkıp yerine sera kurdum, marul yetiştiriyorum sadece, çok iyi para kazandırıyor, suyu parayla alıyorum gördüğünüz üzere seranın yakınlarına su deposu kurdum çünkü aksi taktirde sadece seranın birisi 40.000Lt su alıyor su tankeriyle bu seraları doldurmak ölüm
o yüzden bu sistem çok iyi çalışıyor. ek olarak bir mod kurdum ahır kapasitesi doluysa yeni doğan hayvanları otomatik satıyor onlardan da biraz gelir geliyor, çiftlik şu anda ortalama aylık 200K€ kazanıyor, oyun içinde bir günde bu kazanç.
@HasanOfke haklıymışsın rakamlar büyüdükçe suyu bedava almak aslında ne kadarda mantıklı geliyor
![:smiley: :smiley:](https://park.simulasyonturk.com/images/emoji/twitter/smiley.png?v=12)
Geçmiş olsun hocam, seralar iyi görünüyor.
@Barbaros_Yanik Eyvallah hocam sağolasın