Farming Simulator 25 - Screenshots

Oooooo paraya bak sen :smiley:

Canavarlar iş bekliyor uzun zamandır girmemiştim biraz özlem gideyeim bakalım :slight_smile:

1 Beğeni

Komşu tarlada pamuk hasadı :tractor:

3 Beğeni

Taş operasyonu sonrası vaziyet :smiley:

5 Beğeni

herkes gitmiş belki benim gibi gelip gören biri olur, yeni bir terrainheight sistemi ayarladım, araçlar gömülüyor ve maalesef resimdeki ordan çıkmayacak

4 Beğeni

yani doğrusu bu derinlikte yapışan çamurların sadece aracı batırması ve daha da zorlaştırmasıdır.

1 Beğeni

modhubda paylaşılacak mı?

dostum kullandığın map dosyasının i3d dosyasını notepad++ ile aç ve ctrl +f ile terraindetailheight aramasını yap, max height’i 0.2’den 0.9’a kadar istediğini yapabilirsin ancak uyarmadı deme 0.9 en zor hali şuan. Hızın olağanüstü düşer ve dönemeçlerde zorlanmaya başlarsın hatta kar ve silaj fiziği sıkıntıya girer ve 0.9 üstünü denemeni önermem maximum 1.2 oluyor (?) onda da mapin aşağısına düşersin

İşe gidemedik bugün. Kar fena bastırdı, 1 metre yağış gösteriyordu hava durumunda gerçekten öyle oldu. Arabaları yerinden çıkartamadık. Kar küremek veye karların erimesini beklemekten başka seçenek yoktu.

Ford yüklü olduğu için öyle böyle zorlayarak yerinden çıktı bari dükkana gidelim dedik ama belediye tüm yolları açmamış biraz zorlandık.

Tazeleri yükledik ettikte dağıtım işi zor gibi…

5 Beğeni

Sonbahar geldi biçmeye devam

5 Beğeni

Yeni bir köyde yeniden bir hayata başladık bakalım. Tek tarla, zorlu şartlar. Traktör 50 hp tüm ekipmanlar dip seviyede. Buradan da çıkacaz inşallah bakalım.

4 Beğeni

İlk hasat, arabayı ve eski traktörü satmam gerekti. Biraz kredi kullanıp Tümosan aldım.

2 Beğeni

6 Beğeni

Hangi shaderı kullanıyorsunuz acaba ? Denemek istedim güzel görünüyor.

Borçlardan lastik alacak para yok kabak lastikle yer ekiyoruz :smiley:

1 Beğeni

Çiftlikte bazı değişikliklere gittik, İnek ahırları otomatik yemleme ve gerçekçi kapasiteye sahip ahırlarla değişti toplam 1000 baş kapasiteye sahip, tavuk kümeslerini de değiştirdim

Realistic Livestock modunu da kurduk yok öyle ballı kaymak artık :smiley: 12 ay süt sat, ye paraları var mı öyle dünya :smiley: hayvancılık tamamen gerçekçi hale döndü, işler çok zorlaştı, buzağı doğumları başladı, ilk gün 2 buzağı :smiley: her hayvanın ayrı kimliği var, fakat biraz da modu çözmeye çalışıyorum şu an o yüzden zarar var, iki üç tane inek kaybettim, bunların neden öldüğünü anlayamadım, hayvan fiyat değerleri de biraz garip, ben hayvanları modu kurmadan önce aldım daha sonra üstüne modu kurdum belki bundan kaynaklı hayvanlara tüm değerleri random atmış olabilir.

Yapan adamın emeklerine sağlık valla iyi iş çıkarmış çok detaylı bir iş, artık gerçekten takip etmen gerekiyor hayvanları eskisi gibi sadece besle bitti değil artık, ama bu modu bir 3D artist ile birlikte yapsaydı mükemmelliğine mükemmellik katabilirdi erkek hayvanların modellenmesi vs bazı oyunda olmayan ırkların oyuna eklenmesi gibi, ahırlarda görünen hayvanların miktarını değiştirebiliyorsunuz varsayılan 50 ben bunu 100’e çektim, 200 en üst seviye ama ciddi performans yiyor fps 20 24 lere kadar düşüyor ahırların olduğu bölgede bir de bende biraz fazla ahır var, 100 ayarında şu anda hayvanların olduğu yerde 33 35 lere falan düşüyor, ahır boş gözükmüyor sırıtmıyor yani gayet kafi, normalde 20 hayvan falan anca gözükür orjinalinde.

200 yaptığım zaman zaten böyle sadece kapalı alan olan ahır ise çok iç içe geçen hayvan oluyor.
Bu 100 ayarı.

3 Beğeni

Hocam nerelerdesin ya ? Bir zamanlar karşılıklı paylaşım yapar konuyu canlı tutardık. Uzuncar bir zaman buralarda rüzgarlar esti, bomboş çorak bir tarla gibiydi adeta.

1 Beğeni

Valla ben hep buralardayım :smiley: sadece paylaşım yapmıyorum bir süredir, ama oynamaya devam ediyorum.

Kardeş paylaşım yap keyifli oluyor böyle. Clarksons Farm seyrediyorum son bölüm geldi. FS 22 için Clarksons Farmın mapi yapılmıştı keşke Fs 25 için convertleseler yaa.

2 Beğeni

Bir taşla iki kuş.