1m de direk neye önem verim büyük ekipmanmı yoksa 2-3 tarlamı?
Büyük ekipman işine sonra gir yani güçsüz araçlardan güçlü araçlara doğru para kazandıkça geçebilirsin ilk başta 2 traktör yeter arsadan daha çok üretim işine girmeye çalış mesela buğday üretim ekmek yapıp satmak gibi
Besiyi bitirdik, 6 aylık aldığım angusları 18 aylıkken sattım, yem stoğu tam ayarlı geldi, angusları sattım kuru ot balyam bitti, bankaya olan borcu kapattım fakat yerine hayvan alacak para yok.
Mali tablo ortada

Besi işine şu anlık devam etmeyeceğim biraz öz sermaye biriksin o zaman hayvan alırım, devamlı gelir sağlamadığı için en az bir sene rahat edemiyorsun, sütle kıyasladığın zaman süt daha iyi kazandırıyor süte çevirebilirim belki hepsini, giderleri düşündüğün zaman besi bir şey bırakmıyor aslında, yerine aldığın hayvan da para, zaten silajı balyayı satın alırsan mümkinatı yok batarsın, zarar etmedim ama böyle çok güzel para kazandım da diyemem, yan gelirlerin de etkisi oldu çünkü krediyi kapatmada.
Süte devam

Modu yapan arkadas sağ olsun uzun uğraşlar sonucu ilk dock’ımızı temizce kurduk, sevkiyat için çalışmaya başladık.
o rampa modmu bide forklift direk dorsenin içinemi giriyor?
Evet rampa mod ama kötü çalışıyor istediğin yüksekliği ayarlamak çok zor fs22 de ramp with dock leveler vardı o çok iyiydi insallah yakın zamanda 25e çıkar
Yükleyiciyi dorsenin içine sokabiliyorum o rampa sayesinde
mod ismi neydi
Bina işine hemen girme önce para kas biraz
sıfırdan basla 500k da basladım para kaşcam küçük aletler ve küçük tarla olan 2 tarla aldım
ekmek işi kazançlımı buğday stoklum
Pirinç işinde iyi para var pirinç kutusu güzel para kazandırdı bana şuan 2 milyon borç var 500 binini öyle ödedim