Farming Simulator 25 [Ana Konu]

Yeni bir şeyler deniyorlar.

yani güzel ortam. güney amerikalılar hak ettiğini alıyor.

2 Beğeni

Bu dlc ile gelen bazı şeyleri beğendiğim için alacağım.

Brezilyalıların bayağı ilgilendiği bir oyundu. Dlc tam onlara göre olmuş. Kahve tarımı gelmiş, umarım işçi bu işleri yapabilir durumdadır. Üzüm ve zeytin işleri zaman zaman çok sıkıcı olabiliyor. Öyle ki courseplay bile beceremiyor

1 Beğeni

yağ çekme videolarına başlamışlar. bu yeni haritanın çıkış tarihi kasım 2026 olmaz. ekim ayında en geç çıkar.
oynar mıyım isterdim ama cds cds cds

Sadece kahvemi eklendi yoksa daha fazla şeyler var ama tek seferde duyurmadılarmı acaba

Ben senin yerine oynarım sen CDS yetiştir lütfen. Alfa beta bi şey :slight_smile:

https://x.com/i/status/2079922208152195148

Moza’Dan Yeni ürünler geliyor daha fazlası için bu ayın 28 bakın

1 Beğeni

Traktörün bakımı yaklaşıyor, kaput için rengine uygun kılıf aldım.

Dönüşte galeriye bir bakayım dedim bmw dikkatimi çekti inceledim pazarlıkla 377 bine bitirdik fakat marşa basar basmaz uyarılar başladı, depoda dipteydi. Yıkadıktan sonra depoyu yarıya kadar bırakıp oğlunun düğününü yapmak üzere ustaya arabayı teslim ettim. Sadece mekanik olarak iyi duruma getirip boyasını elleme niyetim yok şimdilik bakalım :smiley:

4 Beğeni

Bu hangi mod

ADS modu arıza bakım vb için sorduysanuz. Advanced Damage System.

2 Beğeni

kaçak kahve taşırken yakalanan simuş ifadesinde kahve torbalarını nehirde yüzerken gördüğünü eve gidip tatmak istediğini belirtti.

1 Beğeni

:smile:

1 Beğeni

Ooo kral nerelerdesin ya eskiden inek minek bakardın terkettin ahırları.

1 Beğeni

Hiç sorma abicim ya, ahırları boşalttık inekleri arazileri sattık şehre yerleştik, yalan oldu her şey. :smiley:

1 Beğeni

şehir seni de mi kandırdı püüü yazıklar olsun apartmanda yaşarsın artık
asıl köylüler apartmanda yaşayanlar oldu hapishane

CDS’DEN SONRA FARMINGTEKİ KÖYÜME DÖNMEK İSTİYORUM

1 Beğeni

Öyle oldu, ihanet ettik davamıza bir kaç milyon tl için, paranın yüzü sıcaktır. :grinning: