“Her yer deforme olabilecek!” özelliğinin yalan olmasından sonra açıkçası pek fazla oynamıyorum şu sıralar, hala daha zeminle ilgili gerçekçi modların gelmesini bekliyorum sıktı çünkü artık aynı şeyleri görmek, orijinal haritada oynuyorum bazı mod mapleri her yeri deforme olabilecek şekilde ayarlayabiliyorlar biliyorum fakat çok farklı bir şey sunmadığı takdirde başka haritada oynamanın bir gereği yok.
Actros L için Edition 3 bile var. Pro Cabin ayrı olarak değilde normal Actros L’nin içinden seçiliyormuş.
Diğer malum oyun, kaç yıllık çekicileri tanıtırken nasıl tanıtacak acaba
bu gidişle gelirse tabi 6. senesine giricez artık
Farming’in bir çiftlik oyunu altyapısını kullanarak, getirmiş olması vallahi şaşırttı.
O yüzden Pro Cabin araç listesinde yoktu. Bende neden yok diyordum. ![]()
Geçenlerde aşağıda çalışıyorum ama ortalıktan bir yerlerden korna sesi geliyordu. Benim MF güya yukarıdaki yapay zekaların önünü kesmiş. Trafik oluşturmuşlar kornalara abanmış aptallar
![]()
fs22 nin ai si bile daha iyiydi bence bu oyundan ya… abi yıllar geçtikçe gelişmesi gereken oyun daha da berbat bir hal alıyor
Bazı yönlerde FS22’yi aramıyor değilim. 1.11 güncellemesine geldik hala hatalar, kasmalar, donmalar mevcut. Ayrıyetten sanki ilk sürümler daha iyiydi. Bilemiyorum umarım düzeltirler
Fs 22 konusuna geçersek aynı yazıların orda da yazıldığını göreceksiniz 19 daha iyiydi gibi 19 da bu vardı 19 bazı konularda daha iyiydi gibi 25 ten sonra 28 çıksın o zaman da illa ki gene 25 şöyle iyiydi böyle iyiydi denilecek iki oyunda ortada beğenmeyen açar 22 açar bu kendi fikri düşüncesidir bu fikrini gelip burda paylaşmak zorunda değil sonuçta sürekli aynı şekilde bu oyunu kötülemek yerine parkı açınca artık oyunla ilgili bir haber bir gelişme farklı bir şey görmek istiyorum beni yanlış anlamayın ama artık parktaki konular oyundan alakasız eleştiri ve sohbete döndü 100 mesaj atılıyorsa 99 tanesinin oyunla alakası yok mesajlara bakıyorum bende bu kadar mod var sende bu kadar mod var ne alaka yani bana ne senin kaç modun olduğundan gerekli mi
Selamlar mercedes paketi alınır mı sizce ? oyunda ki tırlar tat vermiyor artık ![]()
Microsoft store’dan çok ucuza satıldığı ara o paketi aldıysan beleş veriliyor haberin olsun ha, mağaza bazen olmasına rağmen satın al butonu koyabiliyor. Xbox uygulamasını açıp aratıp oradan da indirebiliyorsun, hem ufak not düşmüş olayım herkes için ![]()
Ben galiba şunu atacam hesaba. Zamanında sadece ana oyunu almıştım. İndirime felan girer mi acaba şu yeni paket çıkmaya yakın yoksa tam tersi mi olur ![]()
evet oradan years 1 paketini alayım 114₺
hem bu mercedes var hemde yeni gelecek map ![]()
steam>epic>>>>>>>>ms store
ms storeyi kimseye önermem gerçekten geçen bi mod klasörünü bulmak için 1 saat aradım
ms store u kullanan var mı tabi ki de yurtdışı olarak bakılırsa dolu
sadece ucuz diye alıyorum bütçeme göre bakılınca en iyisi şuan ms store ve steam
Steam candır evet ama epicin 500 TL’ye verdiği oyunu kalkıpta steamdan 2000 liraya almaz bir insan valla indirim yaptıkları da yok ki oyuna
Steam den almak çok isterdim ama fiyat diğer mağazalara göre anlamsız fazlaydı. Şimdi de öyledir muhakkak.
Bu arada Mercedes pack için eminim genel yargı şöyledir: “oyuna tabiki bir getirisi yok. Modlardan da edinebilirsiniz” denilebilir.
Bana kalırsa yapılan araçlar gerçekten mod kalitesinin üstünde. Özellikle sesler harika olmuş. Mercedes traktör veya tırlarını seven birisiyseniz muhakkak alın. Bana göre Giants’ın bugüne kadar yaptığı en iyi marka dlc’si.
Orası öyle evet. FS 25 sadece ana oyun şuana kadar en düşük 29$ olmuş Steam üzerinde.