Evet öyle olacak. Ben yenisi gelebilirdi dedim.
Birde Arocs ile Heizomat aynı şeyle değil mi? Modifiyeli hali gibi duruyor. ![]()
Bu Almanlara Alman haritası yakışır. 19’daki Felsburn harika bir haritaydı. Özellikle dağ kısmına çiftlik kurmak, dağdan yol almak fena sarıyordu.
Hiç bir DLC aslında para etmez de, 114 TL season pass için çok iyi fiyat
valla çok dlc bende almıyorum bu oyunda bence dlc demek ek zaman fazla iş yoruluyorum
ama mercedes için alırım expansıon için bide
Ücretsiz DLC
oyun içinden satın almaya yönlendiriyor, microsoft hesabımda doğrudan bulamadım durduk yere üyelikle keyle uğraştık
, siz kendi platformunuza göre ekleyin.
Steam
Epic Games
https://store.epicgames.com/en-US/p/farming-simulator-25-fs25-straw-harvest-pack-bee836
Xbox
Microsoft Store
bu oyun için ucuza steam key satan siteler var mı ?
Yükledim bekliyorum. Bayadır oynamıyordum fakat Mercedes dlcsi ile yeniden bi bakıcam. Fakat asıl yeni maple birlikte tekrar sıfırdan oynamaya başlayacağım. Özledim Fsyi.
Balık işini bi denerim fakat çok mod yaaa. Asıl beklediğim yeni harita.
Temizlik lazım ya bende bi modları temizlicem baştan gerekli olanlarla devam edicem 140 tane mod oldu…
Bir animasyon falan da yok sanırsam. Balıkları çiftlikten al deniz kenarına bırak tarzı bir şeyler sanırım. Yine farklılık iyidir.
Bende 746 oldu. ![]()
Bu konuda yanlız olmadığıma sevindim. Her gün mod sayfalarını check ediyorum yeni ne yaptılar diye. ![]()
200’e yakında benim var ama büyük çoğunluğu 2022’den gelmeyen araç ve gereçler. Kullanıyor muyum kesinlikle hayır. Hatta 200 saatlik kariyerimde hala aynı traktörlerle devam ediyorum. Zaman zaman ekipman değiştiriyorum. Ama listede onlarca çeşit görmek hoşuma gidiyor.
Fs22 de aynı ben
400e yakın modum vardı topu topu 10 tane kullanmışımdır
Senin dediğin gibi listede çeşit çeşit görmek hoşuma gidiyordu benimde
https://x.com/farmingsim/status/1961400932719120839
çok güzel ya bugüne kadar ki en iyi paket gibi sfdsdsds
Hem makyajlı MP5 hem de MP6 ETS’den önce buraya geliyor yazık valla ![]()
İlk tanıtımda MP6 gösterilmemişti o da sürpriz oldu