Sanki ilk çıktığında oyundaki görüntü kalitesi falan daha iyiydi. Yeni harita için heyecanlıyım. Ortam şahane gözüküyor
farming farmingtir gene aynı şeyler ama kafa rahatlığı aylardır girmedim ve çok güzel oynamıştım bu sene
Ulan zamanında oyun çıkmaya yakın buradaki heyecana bende ortak olmuştum, o gazla oyunu satın almıştım. Daha önce hiç farming serisi oynamamış biri olarak hemde
Her fırsat bulduğumda oynardım ama nasıl sarıyordu bir yandan da oyunu çözmeye çalışıyordum. Tam kafa dağıtmalık. Uzun bir süredir bende girmez oldum. Oynama sürem 175 saat gözüküyor
Epic’te 419 TL.
@FarmerJax ortam falan güzel evet benim de hoşuma gitti, görüntü kalitesinden ziyade benim özellikle fark ettiğim konu “her yer deforme olacak” sözü bir anda ilk update ile patladı, sadece tarlalar deforme oluyor artık orijinal maplerde, zaten limitli olan bir özelliği daha da limitlemişler, modcular yine her yeri deforme olabilecek şekilde ayarlayabiliyor fakat neden hep modcular yani?
@HasanOfke orası öyle tabi, ben hala ara ara giriyorum oynamasına oynuyorum, fakat bazı modlar çok geç kaldı gözlerim o modları arıyor yani artık.
Benim 300 saat olmuş oynama sürem, sadece orijinal harita da oynadım bu arada, ilk defa hiç harita arayışına girmedim çünkü temelde hep aynı şeyler yani, kendine has özellikleri olmayan dümdüz standart mod maplerin de oynamanın hiç bir anlamı yok bence, harbiden farklı olan map olursa indirir ona geçerim, fs19 da hof bergmann haritasını hatırlayın bir çok özelliği beraberinde getiriyordu map sıkılmadan oynayabiliyordum, öyle haritalar lazım işte fakat fs 22 ile birlikte hof bergmann da sıradan bir haritaya dönüştü artık.
http://youtube.com/post/Ugkx62NIR813OZ2We-5INKxyUGn6kjAKLtk_?si=tmTWp8TvJzmrWP10
Harbi her yerin deforme olma olayı vardı bunu hepten unuttuk. Neden vazgeçtiler acaba
Cidden sonunda beklemekten ağaç olduk