Farming Simulator 25 [Ana Konu]

iskoçya’da geçen güzel bir harita baya hoşuma gitti. balıkçı teknesi eklenmiş.

"This expansion marks a first for the series: players can now engage in aquaculture. You’ll be able to breed, raise, and harvest fish such as salmon and trout using both land-based tanks and boats out at sea. "

ve balık avlayabiliyoruz :smiley: trailerı merakla bekliyorum

4 Beğeni

çıkınca canlı yayın gelir mi hocam balık tutmayı öğret bize :smiley: :grin: :laughing:

ekim-kasım zamanı çıkar zaten o aralar geri döneriz belki

çıkış kasım demişler daha çok var güzel haritaya benziyor

Map hoşuma gitti gibi, oynanır.
JCB nin tekrar DLC ile oyuna gelmesi :smiley: 2015 misali.

Ya abicim, şu oyuna highland cattle getirinceye kadar bi simental getirin. :man_facepalming:t2:

Oyun çok satıyor diye mi burada hiç indirime girmedi yav

Hayvancılık ırk nezlinde genişlese keşke

Steamde de doğru düzgün indirime girmemiş 31 dolar

1 Beğeni

yani arada 8 ay falan geçmiş satacağı kadar sattığını düşünüyorum oyunun işte ne zaman iyi indirime girer bilemiyorum tam gamepass lik oyun ama işte bir türlü gelemedi

yani ağ atıp avlatacak halleri yoktu ahahahahaha :smiley:

1 Beğeni

JCB şaşırtmadı :smile: Balık tutmaktansa daha genişlemiş bir hayvancılık görmek isterdim. Artık soğana da kavuştuk. Tek korkum sonraki oyunlarda anlık var olan ürünleri dlc yapmaları olur.

Ben 600 TL’ye satan birini buldum hemen yapıştırdım valla

1 Beğeni

Gerçektende fs 13 öncesi oyunların atmosferi daha çok korku oyunu gibi.

2 Beğeni

Valla bende takip ediyorum ah işte xbox app de hatalı fiyat olduğunda almadım şehir dışındaydım şimdi öyle bakınıyorum videolara :cry:

Epic’ten neden almıyorsunuz

Xbox da kampanyadan dolayı oraya cüzdan kodu atıyorum o yüzden galiba gamepass de kullandığım için dlc ler daha ucuza geliyor orada

1 Beğeni

Beyler oyunda kariyerlere girerken bir motor sesi geliyor. Bu ses sonradan kayboldu. Sizlerde de öyle mi? Güncelleme ile kaldırıldı mı?

Oyunu çaktırmadan güncellemelerle fs 22 ye çevirdiler. :smiley:

1 Beğeni
1 Beğeni

Zaten moddan hallice, getirseler de oynasak. Yeni harita hoşuma gitti onu denemeyi çok istiyorum.