Şu oyuna düzgün bir Türkiye haritası çıkamadı bir türlü. Polowa gibi hazır haritaları düzenlemeyi düşünüyorum. Peyzaj modu şu sıralarda oyundan daha fazla keyif veriyor. Türk köy evleri gibi modelleri ve trafik tabelası gibi detayların 3b modellerini nereden bulabilirim?
Model sitelerinde var. Aslında şu an Türk haritası için gereken tüm modelleri sağlayabilecek güçteyim. Sadece Giants Editor’de girip vakit ayıramıyorum. Ortak ciddi bir proje olsa SimülasyonTÜRK ile büyütebilirdik. Doğru düzgün modeller alınıp kullanılabilirdi. FS 22 için değil belki ama bir sonraki oyun için eğer o aralar uygun olursam daha da geliştirmiş oluruz kendi oyunlarımızı ve diğer çalışmalarımızı mutlaka bu tarafta ciddi bir içerik geliştiririz.
Çeşitli sitelerde bulabildiğim iş görebilecek modeller var evet ama döviz bazlı fiyatlar ile modelleri edinmek zorlaşıyor. Mesajda ücretsiz diye belirtmeyi unutmuşum. Niyetim sıfırdan oluşturulacak bir haritaydı ancak 3b modelleme hakkında bir bilgi ya da tecrübem yok ve tek kişi için oldukça vakit isteyen bir süreç.
Giants Editor için yabancı kaynaklarda çok güzel içerikler var. Google Maps görüntüleri ve DEM denilen gerçek yükselti haritalarının oyuna aktarılması gibi, böyle bir proje gerçekleşirse elimden geldiğince destek vermek isterim.
Favori mod Hof Bergmann 1.3 versiyonu paylaşıldı. İsteyenler buyursun.
Ne gibi değişiklikler var? Anladığım kadarıyla sadece MaizePlus modu desteği getirilmiş, sitede öyle yazıyor.
şu haritayı oynamak kısmet olmadı, olmayacak…
2019 da ki gibi değil aslında, hala güzel harita fakat üretim zinciri üzerinde çeşitlilik sunan bir harita haline dönmüş, fs19 da alışılmışın çok dışında özellikler sunuyordu Hof Bergmann.
Beni hala aşırı heyecanlandıran bir harita modu.
Tabi yine en iyisi en kapsamlı harita modu da, benimkisi öyle söylememin sebebi biraz kişisel tercihlerden dolayı yani, hayvancılık ile uğraştığım için genelde inek ahırı vs hoşuma gitmedi, çiftlik dizaynını önceki oyuna göre güzel bulmadım, farklı işlere girişebiliyorduk hayvanlarla, çoğu yok mesela şimdi, sadece buzağı ve erkek hayvan sistemi var oda basitleştirilmiş önceki gibi değil.
1.3 ile harita genişliyormuş güzel özellikler var.
Nefret ediyorum şunların link koyma sisteminden, haritaya ulaşamıyorum şu anda, 3 part koymuşlar limit var, premium istiyor, üstelik hiç indirmeden limite ulaştınız diyor, boşu boşuna iki saat bekle şimdi
Land of Italy
Arkadaşlar bu çitleri veya dekorasyon eşyalarını istediğimiz yere koyabilmek için herhangi bir mod varmı bildiğiniz?
Sen adamsın kaç zamandır arıyorum bir türlü bulamamıştım sağolasın
bu mod güzelmiş de oynayamıyoruz işte
Bu mod çalışmıyor mu yoksa aktive etmek için bir tuş mu var da ben kaçırıyorum? Kullanan var mı?
Edit: Aktive tuşu varmış ayrıca uyumlu mod olması gerekiyomuş.
arkadaslar merhaba fs22 de güzel detaylı bir map arıyorum var mıdır rahat 100 saatimizi gömeceğimiz? arkadaşla oynayacağım
Hof Bergmann var.
FS22 bünyesindeki tüm akaryakıtla çalışan araçların artı olarak (elektrikli) modudur.
sessiz araçlardan hoşlanıyorsanız ideal bir seçimdir. üstelik sadece 1 mb boyutunda