Farming Simulator 22 - Tavsiye Modlar

sevdiğim tarzda modlar gelmeye başlamış

2 Beğeni

FS 22 Hof Bergmann için gelecek olan güncellemedeki yeniliklerin bir kısmını paylaştı.

https://www.instagram.com/p/Cfixe6WtDBY/

2 Beğeni

Rennebu haritası çıkmış.

3 Beğeni

mod uçmuş yok

MEVSİMSEL BÜYÜMEYİ BEKLEMEKTEN SIKILANLAR İÇİN ŞİMDİ BÜYÜ MODU

Hof Bergmann 1.1.0.0 sürümü paylaşıldı.

2 Beğeni

@DrBaron :thinking:

1 Beğeni

Şöyle güzel haritalar var mı önerebileceğiniz? gerek tasarım bakımından gerek çeşitlilik bakımından, bir ton harita var fakat aklıma yatan bir harita bulamadım, Fs19 da “Hof Bergmann, Geiselsberg” gibi haritalar beni baya bağlamıştı oyuna, Fs22 için de aynı şekilde güçlü haritalar arıyorum, varsa bildiğiniz yardımcı olursanız sevinirim. :slight_smile: Genel olarak hayvancılığa odaklanıyorum.
Hali hazırda zaten Fs22 için Hof Bergmann kurdum fakat çiftlik tasarımı fs19a göre pek hoşuma gitmedi.

Bu harita da güzeldir.

Evet tavsiyen için teşekkür ederim :slight_smile: güzel harita fs17 de oynamıştım uzun süre, daha sonra fs19 da biraz oynamıştım, bu harita için biraz kabak tadı vermeye başladı desem yalan olmaz :slight_smile:
genel olarak bide gözlemlediğim kadarıyla devam haritalarında o özel textureler low quality texture oluyor sanırım convert yaptıkları için, bazı noktalarda bu çok sırıtıyor, düzeltildi mi bilmiyorum ama Old Stream Farm da vardı bu, fs 22 de girdiğim zaman bazı noktalardaki textureler çok bulanık oluyordu.

1 Beğeni

Hof Beegmann der susarım.

2 Beğeni

hof bergmannı indirdim de şimdi kurmakla çiftlik başlatmakla uğraşmıcam sonra :smiley:

Hof Bergmann yeni sürümü olan 1.2.0.0 versiyonu dün gece paylaşıldı. Sevenler veya yeni harita arayanlar buyrun derim ben.
https://www.lsfarming-mods.com/filebase/file/178-hof-bergmann/

Oyuna yeni kategoriler eklemek için bir mod arıyorum. Bildiğiniz bir mod varsa paylaşırsanız sevinirim.

Oyuna çok uzun zaman sonra yeniden başladım. Harita modu çok hoşuma gitti, bir Türk köyü havası hissettim nedense öneririm.

İndirme Linki; Polowa | ModHub | Farming Simulator (farming-simulator.com)

3 Beğeni

Iveco 190-38 Pack | ModHub | Farming Simulator (farming-simulator.com)

Fiat 190-38 Pack | ModHub | Farming Simulator (farming-simulator.com)

1 Beğeni

Arkadaşlar 22 oyununda yanyana binme modu paralımı satılıyor? biraz araştırdim dlc istiyormuş galiba çok saçma :confused:

Kubota Dlc ile geliyor maalesef öyle bir saçmalık var… :slight_smile:

1 Beğeni

Modu var onun ücretsiz indirebilirsiniz passenger modu olması lazim

1 Beğeni

Çalışmıyor ki sadece kamyonete binebiliyorsun traktörlerde olmuyor.

1 Beğeni