Farming Simulator 22 - Tavsiye Modlar

tamamı türkçe değil mi? fs19da o haritayi biraz olsa oynama fırsatı olmuştu ama ingilizceydi çoğu infolar vs. vs.

Türkçe değil malesef.

1 Beğeni

Dağ , tepe bayır olsun, tarlalar pasta gibi kare şeklinde değil de biçimsiz olsun derseniz muhteşem bir harita. Ayrıca nehir üzerinde gemiyle ürün taşıyabiliyoruz (tren gibi) Bayağı uğraşılmış bir harita. Daha önce paylaşıldıysa da şimdiden kusura bakmayın.

4 Beğeni

Zielonka benzeri Avrupa tarzı harita modu arıyorum yardımcı olur musunuz? :smiley:

Mod bölümündeki haritalara baktım genelde hepsi Amerikan tarzı oluyor.

Bu arada o malum mod;

Objeleri silmeye işe yarıyor. Çok iyi bir mod

1 Beğeni

Rennebu | ModHub | Farming Simulator (farming-simulator.com)

böylesine güzel bir mod buldum tam 300 saat gömeceğim bir moddu fakat sahibi 1 yıl önce fişini çekti

haritada böyle bir sorun var; satılmıyor da :frowning:

2849B402A2F96D62B732488186DA2693F75FE901 (1920×1080) (steamuserimages-a.akamaihd.net)

AC2F47308447CEA0CBD066C56CAE44975EF11E08 (1920×1080) (steamuserimages-a.akamaihd.net)

yapan kişi güncelleme getirecekti fakat işten çıkarıldığı için depresyona mı ne girmiş başka bir iş bulmuş o da uzak mesafeymiş çocuğu falanda olmuş galiba o yüzden vakit ayıramıyormuş… abi en fazla yarım saat bulur düzeltmen yaa. Editörden açtım evler ayrı bir mod olduğu için silemiyorum evleride. Harita gerçekten yani tam benlik bir harita…

Eğer bilenler varsa yeni sürümü bulabileceğim bir yer var mı? belki başka birileri düzeltmiştir bu elemanın hatasını. En son güncelleme 1 sene önce gelmiş

Hocam konuyla ilgili birisi şöyle yazmış ama, toprağı satın almaya rağmen satılmıyorsa sıkıntı gerçekten

1 Beğeni

ya tam böyle güzel bir map buldum derken yaşadığımız soruna bak dkmdkmdk giants editörden de kaldıramıyorum binalar farklı bir mod olarak eklendi

Arkadaşlar palet yükleme ile ilgili bir mod arıyorum ama bulamadım. Ben ön yükleyici veya forkliftle taşıdığım paleti römorkun üstüne koyunca onu römorkta otomatik sıralayacak şekilde bir mod arıyorum. Autoload modları yerdeki tüm paletleri otomatik yüklüyor. Böyle bir şey istemiyorum. Bunun aynısını balyalar için yapmışlar ancak paletlerde bulamadım. Bilen varsa gönderirse çok sevinirim

@kaan

şu ana kadar sadece beklediğim yeniliklerden bir tanesi gelmedi, o da yavru hayvanlar, açıkçası bekliyordum onu da.
Giants işte iyi bir şeyler ekliyorsa mutlaka öteki taraftaki bir şey eksik kalacak alıştık artık, buna mahkumuz :smiley:

bu mod idare ediyor, tekrar uyarlanır herhalde.

1 Beğeni

@Gencocan
Evet bu modu biliyorum, çok iyi mod ve aslında tam da ihtiyacımız olan şeyi getiriyor, fakat bazı mapler de çakışıyor dikkat etmek gerekiyor bu modu aktif ederken, bazı haritalar çünkü kendinden bu sistemle geliyor, veya bu modu aktif ettiğin zaman hayvancılık çöküyor, bu tip sıkıntıları var onun haricinde çok iyi mod, ha bir de ister istemez ekledikleri modeller orijinal kalitesinde olmuyor, modeller biraz sırıtıyor o kadar.

1 Beğeni

aynısını yaşadım ve sildim :smiley: uğraşamam böyle şeylerle valla

2 Beğeni

Aradığım modu buldum kullanmak isteyenler in linki aşağıya bırakıyorum.

1 Beğeni

FS25’e doğru giderken yine güzel ayrıntılı bir map geliyor, her yeni oyun çıkmaya yakın harita modcuları yapıyor yapacağını ortaya çok güzel işler çıkarıyorlar, son kez şöyle oyuna girmek için çok güzel yol yapıyorlar, veda niyetine, canım çekti şu an :smiley:

2 Beğeni

Mod çıktı, mod ile uyumlu çalışan haritalarla girmeniz gerekiyor, inanılmaz bi gerçekçilik katıyor oyuna, üstünde baya bi kafa yormak gerekiyor yani.