Farming Simulator 22 Multiplayer - SimülasyonTÜRK Kasabası 🚜

Servera giremiyorum son kurulan mod hangisiydi @Downgradeolmusyani abi

fuel modu güncellendi

ModHub’da olmayan Increased Fuel Usage modunu aşağıdan indirebilirsiniz.

http://51.68.187.96:4242/mods.html

3 Beğeni

Sunucuya eklenen yeni modlar

Daha fazla Bal paleti modu FS 22 Arıcılık için Daha Fazla Bal Paleti Modu
MAN TGX 2020 > Farming Simulator 22 – Yeni MAN TGX 2020 çekici modu – BD Modding
( Buradan direkt indirilebilir http://51.68.187.96:4242/mods.html )
ModHub | Farming Simulator

6 Beğeni

Bu oyunda benden daha çok bağlantısı kesilen kimse var mı? Delirtiyor bu bağlantı sorunu beni.
İneklere yem vericem bağlantı yüzünden bir türlü veremiyorum. Herşey ortada kaldı.

Merhaba Hasan Abi daha önce FS 19 da Serhan abilerin ciftlikteydim sunucuda baya zaman gecirdim ve okulumdan dolayı oyuna ara vermiştim.Simdi tekrar aranıza donmek istiyorum.Yeriniz var ise.İlgilenirsen simdiden tesekkur ederim.

onların çiftliklerine katılmak için onlarla görüşmelisin ayrı bir çiftlik için zaten yer yok ama alırlarsa girersin

2 Beğeni

Yükledik madem, nemlenmesin kapaklar açık :smiley:

Yerden değil yukardan da müdahale gerekebilir :smiley:

4 Beğeni

@Downgradeolmusyani abiiiiii. Çiftlik yok abiiiiiii.

:smiley: haut-beyleron’da sol yukarıda kurucaz sadece ev olacak zeytin dikip yağ çıkarmayı düşünüyorum o yukarıdaki evler bizim :smiley: italyan mafyası gibi kurulduk

4 Beğeni

Yeni güncelleme gelene kadar sunucu askıya alındı. Problemler nedeniyle ilk profil zaten kaybedilmişti. Haut-Beyleron’daki profilde de sıkıntılar doğdu.

Güncellemeden sonra başlanacak profilde benim çiftlikte daha önce katılan veya diğer sunucuda oynayan kişilere vereceğim. Kararlar size ait olacak. Aynı bütçe ile başlayacaklar.

ST Çiftliği sunucusu profilini de şu an bazı denemeler için tek oyunculuya çektim gireceğim vakit açarız ama şu güncelleme çıkmadıkça saçma sapan bir yavaşlık, ağırlık ne olursa olsun oynarken oluyor ve rahatsız ediyor.

6 Beğeni

Arkadaşlar Selamün Aleyküm, Arkadaşlarla fs25ten önce bi fs22 oynayalım dedik 4 kişiyiz gelmek isterseniz steam idinizi özelden mesaj olarak iletin beraber oynayalım.

Map: La Coronella

1 Beğeni

Hocam bende katılmak istiyorum nasıl katılabilirim şimdiden teşekkürler.