Farming Simulator 22 [Ana Konu]

Ön siparişe açılmış.

Kariyerime Elmcreek haritasında ve zor seçenek ayarı ile başladım. İlk işim haritadaki koleksiyon parçalarını toplamak oldu. Bunlar toplam da 100 adet ve epey zamanımı aldı ama değdi :slight_smile: Bankaya olan 200.000 borcu ödedim ve toplanabilir koleksiyon parçaları sayesin de 1.300.000 param var. Şimdi güzel araçlar ve güzel bir tarla satın alıp çalışma zamanı :slight_smile:

2.el araçları takip edin oradan uygun şeyler bulabilirsiniz :slight_smile:

hocam bende oyun sanıp atladım dlc miş :rofl: yine epic den kurtulamadık

1 Beğeni

Çiftliğime rüzgar tribünü ekledim bana aylık 13 bin euro vermesi lazım lakin mülkten elde edilen gelir max 8 bin euro oluyor. Zamanı hızlandırmak için (x5000 galiba) mod kullanıyorum. Sizce ondan mı etkileniyor?

Birde her gün 1 ay olacak şekilde ilerliyorum.

rüzgar istediği kadar dönmüyorsa?

fs22 de nedense onlar yavaş dönüyor sanırım o yüzden az gelir geliyor fs19 da sürekli dönerdi

1 Beğeni

FS 22’nin bunu hesaplayacağını düşünmüyor, düşünemiyorum. :smiley:

1 Beğeni

Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi bu ! :slight_smile: Teknik sıkıntılar yüzünden bir kaç ay oyuna geç kavuştum. Oyunu beğendiğimi söyleyebilirim genel olarak. Her oyun gibi eksikleri var elbet, serinin 19. oyunun da oyuna epey kızmış ve kenara atmıştım. Ama anladım ki gerçekten çiftçilik oyunu arıyorsak bunun adresi Giants Software. Gönül ister ki rakipleri olsun ama yok ! Muhteşem değil ama güzel bir çiftçilik oyunu olduğunu düşünüyorum ve yenisi çıkana kadar da oynarım, bir kenara atmam. Şu an sadece tarla işleri ile ilgileniyorum, sarmalık olsun, tarladan çıkan taşlar olsun eski serilere göre epey uğraştırıcı ama keyifli. Parayı kazandıkça diğer işlere bakıcağım artık :slight_smile:

1 Beğeni

fs 19 da bu kadar takılma olmadı ilk çıkışta ben hiç kızmadım ama fs 22 ye hem fiyatından dolayı kızdım hem de aşırı takılmadan dolayı. fps ve grafikler gayet iyi olduğu halde abartılı takılmalar oluyordu hala var ama ilk zamanlardan iyi, tabi bazı ayarları kapayınca düzeldi. ama bu tip oyunda en iyisi doğrudur fakat hataları düzeltmek de bu kadar zor olmamalı. tabi hatalara rağmen fs 22 baya güzel olmuş beni de bağladı kendine ki Allahtan epic game vardı da insancıl fiyata alıp oynama fırsatı bulduk

En çok canımı sıkan bf1 i ultra ayarlarda video kaydı alırken bile zerre takılma yaşamamam fs de takılmadan oynayamıyorum

1 Beğeni

Klasik FS sorunu, çiftlik büyüyünce kasmalar başlıyor. Çoğu göz ardı edilebilir ama seralardan çıkan malları satmaya götürüyordum ilk defa bu kadar kastığına şahit oldum. 30 FPS altını gördü.

1.3.1 güncellemesi gelmiş 119 mb

haklısın klasik fs sorunu da fs22 çiftlik büyümeden kasma takılma oluyor neyse bende henüz marul çıkmadı bakalım ne olacak. bu arada güncelleme gelmiş

Steam :: Farming Simulator 22 :: Update Notes for Patch 1.3.1 (steamcommunity.com)

Update Notes for Patch 1.3.1

• Fixed visual issues with FidelityFX Super Resolution

• Fixed attaching tension belts in multiplayer

• Fixed shovels not being able to move material on the ground

• Fixed text input with touch input on Steam Deck

• Fixed microphone input on Steam Deck

TÜRKÇESİ
FidelityFX Süper Çözünürlük ile ilgili görsel sorunlar düzeltildi

Çok oyunculu modda gergi kayışlarının takılması düzeltildi

Yerdeki malzemeyi hareket ettiremeyen sabit kürekler

Steam Deck’te dokunmatik girişli sabit metin girişi

Steam Deck’te sabit mikrofon girişi

1 Beğeni

Takılma FS hastalığı yapacak bir şey yok

dlcyi gönderdiler ama elbette indirmedim. super tigre güzelmiş.

2 Beğeni

Kütüphanede var ama oyunda aktif değil nedeni ne olabilir? (mod bölümündeki tüm modlar aktif)

DLC çıktı. Sadece traktörler var gerçekten sadece o markanın traktörleri var. :smiley: Season Pass alanlar kafaları vuruyordur. Özellikle şu an oyundan kopmuşken bunun için girmek bile zor. Kendine saygısı olmaz insanın :smiley:
Neyse…
Haberini paylaşırım belki bugün girer traktörleri gösteririm ama yazık. Precision gelene kadar benden hayır gelmez.

2 Beğeni

Tamam bekliyorum ben Season Pass almıştım zaten kütüphanede görünüyor oyuna giriyorum yok.:slight_smile:

1 Beğeni