Üstelik Snowrunner gibi tamamen gerçekçi toprak dokusuna sahip bir harita da istemiyoruz, sadece tarlalar… bunu yapmak çok zor olmamalı, çok küçük stüdyolar bile rahatlıkla yapabiliyor bunu.
Bu arada bu ilk teaser fs19un ilk teaserı gibi kısa.Yani ben size söyleyeyim teaserın full halini e3te görürüz.
Sonunda mevsimler geliyor FS 19 u pek sevemedim gibi ama bu FS 22 daha heyecanlı geçecek. Toprak dokusunda bende değişiklikler bekliyorum ama firmanın her oyuncuya bu oyunu satma hedefinden dolayı yapmamış olabilir.
Normalden fazla ara verildi ben de sağlam projeler yapacaklar sandım, biraz beklentiyi yukarıda tutmuştum. Açıkcası fotoğraflar filan tatmin etmedi beni, tabi bilgiler geldikçe değişebilir fikrim. Sezon modunun resmi olarak gelmesi güzel ama modlu oynadığımızın zaten orijinalden bir farkı yoktu, çok iyi bir moddu Toprak dokusu ve fiziği çok önemli, en büyük değişikliği hissettirecek şey o. Umarım ufak tefek değişiklikler değil de, bizi heyecanlandırabilecek şeyler yapmışlardır
Merakla bekliyorum…
3 sene aradan sonra bakın bu mevsimler modu alın oynayın size derlerse şaşırmam
Motor sesleri daha gerçekçi olacakmış.
Dinamik arazinin isteseler babasını yaparlar ama gelecekte çıkaracakları oyunlar için malzeme bırakıyorlar.Dinamik arazi için gelecek oyunları beklememiz lazım maalesef.
Bir tek ben mi hype olmadım fs19 ile birlikte tüm umutlarımı kaybettim
Şuan için yeni olan tek olay mevsimler , maalesef 2015’den beri güncelleyerek geliyorlar onun dışın da gerisi mod yapımcılarına kalıyor.
Heyecanlandıracak birşey göremedik ki.Mevsimlerin geleceğini zaten tahmin ediyorduk.Ben daha iyi bir trailer beklerdim.Bir fs19 un tanıtım videosuna bak birde 22 ye bak.
Aynı oyun ya bu. Ben ciddi fark göremedim.
SnowRunner’daki toprak dokusunu geçtim, ordaki gibi bir harita tasarlasalar yine razıyım, o da yok.
Ormancılık dlcsi çıkartmak için uğraşıyordu
Her sene buraya gelip hayal kırıklığı yazmaktan usandım
FS19’da olduğu gibi FS22 de bende hiç heyecan yaratmadı. Gelecek haberlerle de çok bir şey değişeceğini zannetmiyorum ama umarım yıllardır sadece mevsimler modunu oyuna entegre etmek için uğraşmamışlardır. Belli ki büyük bir oyuncu kitlesinin beklediği fizikler yine olmayacak. Bari mevsimleri eklemişken yağmura da bir işlevsellik kazandırsalar. Artık ben bu heriflerden fizik namına bir yenilik beklemiyorum. Anlaşılan yine kağıt gibi tarlalarda traktör süreceğiz ve yine boktan fizikli balyaları toplamakla uğraşacağız.
Podcast serisinin 4. bölümünde merak edilen sorular cevaplanıyor.
dinleyeceğim ancak özel bir şey beklememek gerek
Daha gerçekçi AI davranışının olacağı belirtilmişti. Bu “işçiler” ya da helper adı ile bilinen olayda işleyecek. Pek bir şey söyleyemiyor. Aynı şeyleri konuşup durmuşlar. Seslerde ise çok daha iyi bir ses simülasyonu olacak. Gerçek traktör(diğer araçlar dahil) sesleri artıyor. Bazıları zaten öyleydi. Çok harika olduğunu söylüyor. Umarım öyledir.
Hörmann markası FS22’de yer alacakmış. Şu an FSL’de mücadele veriyorlar.
ahır vb. binalar üretiyorlar yani prefabları lisanslı olarak yerleştireceğiz umarım özelleştirmeler vs. durumlar vardır