Holzerliler!
Koyunlar için kuru ot yaptık. Daha biçilmesi gereken otlar var.
@simulasyonturk bana nispetmi yapıyorsun
otları biçiyorum kurumuyorlar hayvanlar aç kalacam ![]()
Irgatları sokmuşsun gene tarlaya ![]()
herkese selamlar
fs 19 için gelen mevsimler modunu denemekteydim tam ektim işte diğer tarlayı çapalıyorum hava durumunada baktım yani ama karla karaşık yağacak diye gösteriyor falan yağmur yağarken bir baktım her yer bembeyaz oldu ektiklerim karın altında kaldı
güzel hoş mod olmuş
Geliştiricilerden aldığım bilgi hafta içinde gümcelleme çıkacakmış arkadaşlar. ![]()
atların fiyatı niye 0 olarak gözüküyor? bu mevsimler modunun kendinden mi yoksa başka modlarla çakıştığından mı böyle?
Mevsimlerde bu şekilde geliyor. Onda da bir bug var. Düzelir galiba.
yani modun kendinden sorun? sizdede öyle?
Aynen dostum.
zip olanı çıkart işte sadece pdfde almanca rehber var sadece gerisi bizlik değil
Tamam Hasan abi çok teşekkürler ![]()
şimdi haritaya girdim de abi bu harita ne!
efsane olmuş. hiç fps düşürme gibi olaylar da yapmıyor çok iyi ayarlamışlar haritayı. çok stabil ![]()
holzer map link LS19 I Holzer Map Release Trailer - YouTube
Arkadaşlar mevsimler modu haricinde pek bişey yazmazsanız karışmasın konular. Harita mod vb önerileriniz ve tartışmalarınızı ana konu da yapmanız daha sağlıklı olacaktır ![]()
pardon benim hatam ![]()
Arkadaşlar “Seasons GEO : Warm Lands” bu mod ile pamuk ve şeker kamışı ekip biçme getirmişler lakin geceleri karanlık olmuyo kışında kar yağmıyor kullanan olursa bilsin mevsimler modunun tadını kaçırıyor
son baharda hava 23-27 derece olurmu hiç toprağın sıcaklığını siz düşünün artık ![]()
Mod güncellendi 3 adet geo modu da eklendi. 1.0.1.0 sürümü şuan sunulmuş durumda. Gayet iyi şeyler düzeltilmiş.
Bu GEO modları ne işe yarıyor o ülkeye göre gerçekçi hava durumu mu yapıyor üzerinde bayraklar varda.
Aynen ülkenin mevsimine göre ayarlama yapılıyor. Öyle bişey bende tam bilmiyorum