Farming Simulator 19 - Mevsimler Modu (Seasons 19)

Holzerliler! :smiley: Koyunlar için kuru ot yaptık. Daha biçilmesi gereken otlar var.

2 Beğeni

@simulasyonturk bana nispetmi yapıyorsun :smiley: otları biçiyorum kurumuyorlar hayvanlar aç kalacam :smiley:

Irgatları sokmuşsun gene tarlaya :smiley:

herkese selamlar

fs 19 için gelen mevsimler modunu denemekteydim tam ektim işte diğer tarlayı çapalıyorum hava durumunada baktım yani ama karla karaşık yağacak diye gösteriyor falan yağmur yağarken bir baktım her yer bembeyaz oldu ektiklerim karın altında kaldı :smiley: güzel hoş mod olmuş

2 Beğeni

Geliştiricilerden aldığım bilgi hafta içinde gümcelleme çıkacakmış arkadaşlar. :slight_smile:

1 Beğeni

atların fiyatı niye 0 olarak gözüküyor? bu mevsimler modunun kendinden mi yoksa başka modlarla çakıştığından mı böyle?

1 Beğeni

Mevsimlerde bu şekilde geliyor. Onda da bir bug var. Düzelir galiba.

1 Beğeni

yani modun kendinden sorun? sizdede öyle?

1 Beğeni

Aynen dostum.

2 Beğeni

kar küreme ve tuzlama

ve son artık holzerdeyiz

3 Beğeni

birisi bana bunu açıklasın? :smiley:

1 Beğeni

zip olanı çıkart işte sadece pdfde almanca rehber var sadece gerisi bizlik değil

1 Beğeni

Tamam Hasan abi çok teşekkürler :slight_smile:

şimdi haritaya girdim de abi bu harita ne! :slight_smile: efsane olmuş. hiç fps düşürme gibi olaylar da yapmıyor çok iyi ayarlamışlar haritayı. çok stabil :slight_smile:

1 Beğeni

holzer map link LS19 I Holzer Map Release Trailer - YouTube

2 Beğeni

Arkadaşlar mevsimler modu haricinde pek bişey yazmazsanız karışmasın konular. Harita mod vb önerileriniz ve tartışmalarınızı ana konu da yapmanız daha sağlıklı olacaktır :slight_smile:

2 Beğeni

pardon benim hatam :slight_smile:

2 Beğeni

Arkadaşlar “Seasons GEO : Warm Lands” bu mod ile pamuk ve şeker kamışı ekip biçme getirmişler lakin geceleri karanlık olmuyo kışında kar yağmıyor kullanan olursa bilsin mevsimler modunun tadını kaçırıyor :slight_smile: son baharda hava 23-27 derece olurmu hiç toprağın sıcaklığını siz düşünün artık :smiley:

3 Beğeni

Mod güncellendi 3 adet geo modu da eklendi. 1.0.1.0 sürümü şuan sunulmuş durumda. Gayet iyi şeyler düzeltilmiş.

1 Beğeni

Bu GEO modları ne işe yarıyor o ülkeye göre gerçekçi hava durumu mu yapıyor üzerinde bayraklar varda.

Aynen ülkenin mevsimine göre ayarlama yapılıyor. Öyle bişey bende tam bilmiyorum

2 Beğeni