Farming Simulator 19’un Mevsimler modu 24 Temmuz’da çıkacak. Seasons 19’da bir sürü önemli yenilik var. Oyun deneyimini tamamen değiştirecek özelliklerle geliyor. Aylardır bu modu bekliyoruz.
Ayrıntıları ve özelliklerini gün içerisinde yazacağım. Ana konusu olabilecek bir mod Teşekkürler Realismus Modding!
24 temmuzu bekleyip birde onu denerim baktık halen yavan geliyor oyun kaldırırız komple kütüphaneden… ama iyi şeyler olacak gibi gözüküyor yazdıklarından…
Felsbrunn’deki çiftliğim hazır bir şekilde Mevsimler modunu bekliyor. Ahırlar için yer bakıyoruz. Nehir kıyısındaki alanı düşünmüyor değilim bakalım burayı satar gideriz. Oraya zamanında çok güzel kurmuştum. Burada sıkışıyorum sanki
Sunucuda artık tek başıma olmak istemiyorum. Başkalarıyla ortak çiftlik kurmam lazım. Modun çıkışına doğru konuyu ve kuralları güncelleyeceğiz. Yeniden gelmek isteyenleri benim çiftliğe almam lazım.
Valla ben bi liste yaptım şimdilik daha yazıyorum aklıma geldikçe kurallar için sende bakarsın bitince onay verirsen uygulamaya koyarız düzen olması şart mevsimler ile.
tühhh, desenize ozaman bizim balyalar karda kalıcak sağlama almak lazım balyaları
bu işten para kazanıyomusun? diye sorucak olursanız kendini döndürüyor