oraya kadar anladım fakat öyle bir komut yok diyor
her kombinasyonu denedim değiştire değiştire yazdım belki yer diye olmuyor
oraya kadar anladım fakat öyle bir komut yok diyor
her kombinasyonu denedim değiştire değiştire yazdım belki yer diye olmuyor
ben fs19 onaylı maplerin bazılarında denedim 2 tanesinde düzgün çalışıyor birisi The Old Stream Farm kar maskesi tek katman ilkbaharın başında gidiyor diğeri ise Oberkrebach haritesi yine kar meskesi tek katman ilkbaharın ortasında gidiyor ama kafamda deli sorular var hangisinde oynasam birde modun sinir bozan kısmı bana göre evlerin dipleri bazı ahırların içi ve kenarlarının maskelenmemesi umarım bunuda hallederler
allah razı olsun gardaaş
Steam’i açın Farming Simulator 19 Sağ tık Özellikler Genel sekmesinden “Başlatma Seçeneklerini Ayarla”
Basın açılan pencereye -cheats yazıp tamam deyin ve oyuna girip bir de öyle deneyin.
Hem o komudu girince kar silinecek ve artık daha hızlı koşacaksınız.
Ve realistik oynayıştan bir hayli uzaklaşmış olacaksın. Yarın bugfixler için bi çalışma yapılması bekleniyor arkadaşlar. Riske atmayın oyunlarınızı.
Benim yaptığım zaten geçici bir çözüm.Yoksa ben de böyle uğraşmam ama şimdilik bundan başka bir çözümü yok gibi.İnşallah kısa zamanda düzeltirler.
teşekkür ederim sonunda ya
Oynamak isteyen ekleyebilir.
arkadaşlar rica etsem bana map önerirmisiniz küçük ve büyük ekipmanlar ile oynanacak ve önemlisi mevsim modunu aktif kullanabileceğim
not: build yeteneğim yoktur
ya hayvanların kilosu bende artmıyor bi kaç saat geçirmeme rağmen hayvnaların kilosu artmıyor başka karşılaşan varmıydı böyle sorunla kullandığım harita old stream farm. acaba haritadan mı ki?
süt hayvanımı etmi süt hayvanına yalakları fulledim 2 günde bir tkt atıyorum şuan maşşallahları var 600-650 kg falan
hızlı koşmaı nası kapatırım karı sildim ama hızlı koşmak istemiyorum
Steam/Farming Simulator 19/Özellikler/Genel Sekmesinden “Başlatma Seçeneklerini Ayarla” basın
orada -cheats yazısını silmeniz yeterli olacaktır.Yalnız bu yazıyı sildikten sonra hızlı koşma da kapanacak ve rmResetSnow komudu da çalışmayacaktır.
Tekrardan hatırlatayım bu geçici bir çözüm idi.Bir güncelleme yapılana kadar ancak bu şekilde çözülüyor.
aslansın gerektikçe halledirim
Arkadaşlar aranızda gökgürültülü yağmura denk gelen var mıdır? Bende yağdı ama gündüz olduğu için şimşekleri göremedim.
ben gördüm sesler olsun çok güzel
gece kardan hemen sonra gökgürültülü yağmıştı çok güzel denk gelmişti o gece yolda kalmıştım 78 model araçla çok zevkliydi buda böyle bi anı (yem yalakları hep karın altındaydı falan)
Bana daha denk gelmedi gündüz yağdı sadece gökgürültüsü duydum.Fakat yağmur veya kar dışında rüzgar sesleri de çok gerçekçi olmuş.
kışın zamanı uzatıp 9 gün boyunca hep gezdim çok zevkliydi kaydım falan herkeze öneririm
hasan abi aynı maps te bende oynuyorum kış sezonu bittiginde kar yerden kalkmadı aynı sorun varmı sizdede