Farming Simulator 19 - Ana Konu

Aynı şeyi fs 17 de yaşadım her şeyin olunca sarmıyor cidden :grinning:

En iyisi dar yolları, küçücük tarlaları olan mapte başlamak ki ekipmanları büyütmeye fırsat vermesin. Yoksa insan kendini tutamayıp alıyor. :smiley:

1 Beğeni

alpine iyi bence diyecem orada da tarlalar çok ucuz ben fs 17 de her çeşit bitkiye ikişer tarla almaya yoluna bile girdim o ardada f1 19 çıktı ekonomi zorlu da beni sıkıyo neden dersen 2 3 saat emek ver karşılığında 20 bin lira benim için orta ekonomi ve dediğin gibi küçük tarla ve ekipmanlar.

FS19’a 20 küsür küçük tarlalı Oberkrebach haritasında başladım para yaptıkça tüm tarlaları satın aldım. Mapteki hedefim tüm hayvancılık işlerini birlikte yürütmekti ama haritanın çok ıssız ve trafiksiz olmasından sıkılınca tüm sahip olduklarımı satıp elde kalan parayla Ellerbach haritasına geçtim. Burada da 12 orta boy tarlaya sahibim 80 küsür ineğim var. Tüm gelirim buğday, pancar ve süt. Tarlalar büyüyünce küçük ekipmanlarla çok zaman harcamaya başladım mecburen de ne varsa bir büyüğünü alır oldum :smiley: küçük tarlalı gerçekçi bir harita bulabilirsem sıfırdan başlayacağım. Bulamazsam da Ellerbach’taki düzeni değiştireceğim :smiley:

1 Beğeni

Arkadaşlar Köy tarzı küçük bir harita modu arıyorum var mı sizlerin bildiği ?

hocam sana tavsiyem çiftlik dışındaki aktivitelere yönel :smiley: sıkılmazsın sanırım

@batuhan2941 Polonyalıların yaptığı haritalar küçük oluyor genelde ama herifler çiftlikleri de kendi traktörlerine göre yapmış. Çoğu haritadaki garajlara ne new holland ne massey ferguson sığıyor. Hepsi ursus gibi küçük traktörlere göre. Mecburen kendi çiftliğini kurman gerek :smiley: Fakat iş çiftliği halletmekle de bitmiyor. Yolları da çok dar. Bizon marka biçerdöver bile ucu ucuna sığıyor :smiley: 4lü 5li pulluklarla bir yerlere takılmadan yerleşim yerlerinden geçmek çok zor :smiley: Türk çiftçisi gibi fiyat/performans ekipmanlarla oynayacaksan en iyisi Alman haritaları bana göre. Bunun için Oberkrebach ve Dreisternhof haritalarını öneririm. Oberkrebach haritasında 250 saate yakın oynadım epey küçük ve güzel bir harita. Ben bir süre sonra yalnızlıktan sıkılıp Ellerbach geçtim :smiley:

Çiftçilik dışı aktivite için odunculukla ilgili fabrika modları var onlara bakıyorum param olunca kurup o işe girişeceğim. Ellerbach haritasına devam :smiley:

3 Beğeni

arkadaşlar bu ağaçların oralarda ufak tefek çalılıklar vs var bunları nasıl yok edebiliriz ağaç motoru kesmiyor şekillendirme ilede temizleyemedim

1 Beğeni

p tuşuna basınca peyzaj kısmına tıkla kare şeklinde bir şekil çıkar bunun için yanlış hatırlamıyorsam tab veya c tuşu olması lazım bu çıktığında çimeni veya betonları kullanarak yok edebilirsin.

Selam. eger peyzaj modunda gitmiyorsa harita edutoru uzerinden silinebilir. yada asagida linkini biraktigim modu deneyebilirsin.

Kanalima abone olarak destek olmayi unumayiniz
https://www.youtube.com/channel/UCEUw5OVbaI8QEwDaFPpQZRQ

1 Beğeni

mod bir haritaydı peyzaj modundan gitmiyordu testere vs ne varsa denedim olmadı harita değiştirdim ben de teşekkür ederim

1 Beğeni

cevabınız için teşeklür ederim harita editörü ile haritayı açamadım direk kapanıyordu ben de harita değiştirdim yeni bulduğum harita bir yerden tanıdık geliyor derken fs 13 ün haritasıymış :slight_smile:

sabanla sürün

ilk denediklerimdendi o da yer sürülüyor çalılar gitmiyordu

Arkadaşlar bu at besleme kısmında hay pellets denen şey nedir acaba internette araştırdım fakat at rehber videolarında böyle bir şey yok

bu mod sayesinde yaptigin balyalardi diye hatirliyorum.

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=hay+pellets

@gampue Serhan aganın dediği gibi eğer Straw Harvest eklentisi varsa yem üretebiliyorsun.

çok teşekkür ederim bakmadığım rehber videosu kalmamıştı sabahtan beri tam karışık tayından tutun kuru ota ne varse vermeye çalıştım olmadı :slight_smile:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim

Yeni oyun ne zaman tanıtılır tahminen