Farming Simulator 19 - Ana Konu

bunu bilen yokmu ben hala arıyorum bilmediğim için bulamıyorum. bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Bende baktım da bulamadım. Büyük ihtimalle yok.

Silo değil ama bunun içine silaj, saman ve kuru ot atarak TKT yi hem üretir hem de depolarsın.

Teşekkür ederim işime yaradi.

1 Beğeni

Bir ara ben bu modu kullanıyordum. Mevcut çifltik silosunu genişletmek için kullanılan Silo Extension parçalarını kendi çiftlik silonun yanına koyduğunda orada da depolayabilirsin. ModHub’ta mevcut.

1 Beğeni

Teşekkür ederim

Yazısını yarın hazırlayacağım bir de test etmiş oluruz. Güzel bir başlangıç yaptılar. Alpine haritasında denerim ama Brezilya haritasında çeltikçilik yapmak istiyorum. :smiley: Seasons modu da buna göre güncellendi haberiniz olsun.

hem modu denemek için bakayım dedim de sezon modunda bu ekinleri ıslakken bicme işi bi gitmiyor mevsim sürelerini 3 güne ayarlıyorum 1 mevsim içerisinde biçilmez mi arkadaş sabahtan aksama kadar 3 gün yağmur yağmasa da aynı uyarı…sezon günlerini uzatsan bu defa oyun sarpa sarıyor bekle allah bekle.

1 Beğeni

Mevsim modu güncellemesinde şöyle bir madde var.
-Improved rain probability on 3-day seasons.

Yağmurun ekinlere bir faydası olsa tamam diyeceğim de insanı bekletmekten başka bir işe yaramayan yağışların arttırılması nedir anlamış değilim :smiley:

daha önce hiç fs serisi oynamadım büyük bir hevesle aldım oyunu ama hiç oynayasım gelmiyor, oyunu hiç bilmiyorum ne yapacağım filan bakıyorum öyle oyuna. rehber videoları yazıları filan çok karışık nette tam istediğim sıfırdan detaylı rehber yazısı veya video serisi de bulamadım. sanırım bana göre bir oyun değil.

1 Beğeni

Epic gameste Farming Simulator 19 Game Pass diye bir şey var bunu alınca ne oluyor bütün DLC Ler fln geliyormu ?

1 Beğeni

evet geliyor öyle almak daha mantklı

1 Beğeni

Abi 6 güne çek mevsimi sıkıntı yasanmıyor. Aynı sıkıntıyı bende yasadım bu şekılde çözülüyor.

valla komple kaldırdım sezonu bi 5 10 saat oynadım devamı gelmeyecek sanıırm :slight_smile:

1 Beğeni

Hassas Tarım mevzusunu test ediyorum. Bu zamana kadar hiçbir DLC bu kadar işe yaramamıştı. :smiley: Bravo

1 Beğeni

Hassas tarım sistemi, Precision Farming DLC’si ile Farming Simulator 19’a geliyor. AB iş birliği ile hazırlanan bu projede farklı toprak tipleri, numune toplama, ph ve nitrojen değerleri gibi tarımda verimlilikle doğrudan ilgili aşamalar ekleniyor. https://www.simulasyonturk.com/farming-simulator-19-precision-farming-dlcsi-ile-hassas-tarim-ozellikleri-eklendi/

8 Beğeni

Hassas Tarım moduyla ilgili forum, reddit ve bazı videolardaki yorumlara göz attım. Çoğu kişi benim gibi karmaşıklıktan şikayetçi. Bu dlc aktifken mevsimler modundaki rotasyon bonusları iptal mi oluyor o da belirsiz. Ayrıca haritalardaki tarlalar dışında kendiniz bir tarla yaptıysanız orada yaptığınız analizi, ph ve nitrojen değerlerini mapte göremiyorsunuz. Soya fasulyesini hangi toprağa ekersen ek nitrojen istemiyor. Gübreleme kontratlarında da sorun yaşayanlar varmış. Oturup saatlerce test yapmadan dlcyi çözebilmek mümkün değil gibi görünüyor.

1 Beğeni

Arkadaşlar bu course play modunda kaydettiğim rotayı işçiye aynı rotayı tekrarlatma ayarı var mı ? İşçiye veriyorum fakat benim çizdiğim rotayı tekrarlamiyor. Mesela sıvı gübre döküyorum tarlanın sonuna geldiğim zaman geri geri gelip pozisyon alıyorum fakat işçi ise 360 derece dönmeye çalışıyor. E hal böyle olunca tabi çevredeki ağaçlara,direklere takılıyor.

Şu oyunda ne zaman zenginleşip ekipmanları büyütsem sıkılıyorum ve yeni bir mapte sıfırdan başlama düşüncesine kapılıyorum. Fakirlikten vizyonum körelmiş :smiley: En güçlü traktörüm 120 hp iken gidip parayı Fendt 900 vario’ya gömmek benim neyimeyse :smiley:

1 Beğeni