Farming Simulator 19 - Ana Konu

Modhub’a yaklaşık 2 haftadır yeni modlar düşmez oldu neden acaba :smiley:

o benimde dikkatimi çekti bende anlam veremedim :slight_smile:

1 Beğeni

En son gayet kaliteli mod yapan modcuları banlamışlardı. (Yeni John Deere 8R serisini yapan modcu da dahil)
Bundan dolayı bir sıkıntı olsa gerek.

Modların gelmeme nedeni tatilde olmalarıydı. Şu an yeni modlar onaylanıyor.

@FarmerJax tam olarak hangi modlar? Marka tarafından kaynaklı olabilir.

Selam arkadaşlar, oyunda hasat ettiğimiz ürünleri yere döküp biriktirdiğimizde bu ürünlerde zamanla kaybolma ya da azalma meydana geliyor mu? oyunda böyle bir dinamik varmı, yoksa bıraktığımız miktarı satacağımız zaman aynı şekilde hiç eksilmeden alabiliyor muyuz.

hayır gelmiyor sıkıntı olmaz mevsimler modu ile bu sistemde değişiklik oluyor mu pek emin değilim

1 Beğeni

Teşekkürler

Mod değilde modcuları banlamışlardı. Siid modding mesela. 3d tracks kaynaklı, kullanılmaması gereken bir şey kullanmışlar. Ana forumlarında konusu vardı. İngilizcem ancak yetti.

Bağlantısını gönderebilir misin?

Valla benim anladığım kadarıyla biraz araştırdım, DLC lerle ilgili bir sıkıntı ama “3D tracks” kısmını tam olarak anlamadım, DLC içeriklerindeki modelleri mi materyalleri mi ne kullanmışlar herhalde kendi modlarında, ondan banlanmışlar.

https://forum.giants-software.com/viewtopic.php?f=963&t=174599&hilit=ban
bulabildiğim bağlantılar bunlar, gündem simülasyona konu çıkar :smiley:
Giantsın yaptığı doğru bi karar ama bi o kadar da saçma ne var yani DLC içeriğindeki şeyleri kullanmışlarsa? adam dlc deki ekipmanı alıp tamamen aynı şekilde modhuba mı yüklemiş? bunu zaten kimse yapamaz. kaldı ki zaten bu modlar kontrolden geçiyor Giantsın da hatası var biraz bu nokta da. sadece ufak bir şeyi DLC içeriğinden kullandılar diye bu kadar acımasız olmaya gerek yok, sonuçta senin oyununun yürürlüğünü devamlılığını sağlayan modcular, modcular olmasa hiç kimse oynamaya devam etmez, ilginç. Farkettiyseniz zaten DLC ile gelen ekipmanların ve markaların modu gelmiyor, mesela claas. Çok saçma, ana oyunun materyallerine ve modellerine uygun mod yapmak zorunda olmak kötü, hadi adam claas traktörünü genişleme paketinden aldığı gibi aynı şekilde koysa modhuba anlarım da yani ufacık şeyler için hatta çoğu kişinin farketmiyeceği şeyleri bile telif hakkına bağlamaları enteresan. anladığım kadarıyla örneğin adamın birisi bir traktör modu yapıyor sadece traktörün yakıt deposunun modelini DLC paketindeki herhangi bir traktör modelinden alıyor, bu yüzden banlanıyor, elle kendisi yapsa aynı o modeli sıkıntı olmaz herhalde, burda sorun sanırım birebir Giantsın içeriğini kullanmak. yanlış anladıysam birisi beni düzeltsin :smiley: belkide baştan sona yanlış anladım.

1 Beğeni

Bu olay sadece siid modding ile alakalı değil. 4-5 tane mod takımı var aynı olayı yapan. Hepsi de amerikan tarzı modlar yapıyor. @kaan ın söyledikleri tamamen doğru. Hiç bir uyarı olmadan direk bu insanları banlamak saçma. Senin oyununu zaten ayakta tutan modcular. Ama Giants’ın tek yaptığı alman modcuları boostlamak. Bu durum bariz ortada…

oyuncuların isyanını dikkate almışlar yada bizi gördüler :joy:

görünen o ki aralarındaki anlaşmazlık giderilmiş, Siid modding in Facebook da yaptığı açıklamaya göre, Giants önce ban kaldırma talebini reddetmişti ama sorun çözülmüş güzel, iki taraf da haklıydı, sadece modcuları uyarmadan banlamaları gereksizdi. Siid modding ekibinin modları güncelleme ile tekrar modhub da yer almaya başlamış. Diğer mod yapımcılarının da banları kaldırılmış.
sevindim. :upside_down_face:

1 Beğeni

Aynen bende bu şekilde anladım. Bir DLC’deki parça olan 3D Tracks’ı kullanmışlar.

Konusu da bu :
https://forum.giants-software.com/viewtopic.php?f=963&t=174599

1 Beğeni

Arkadaşlar FS 19 için güzel bir Reshade ayarı arıyorum. Bana Reshade ayarı atabilecek var mı ?

arkadaşlar plowing ve cultivating farkı nedir? hangi durumlarda hangisini uygulamak gerekir toprağa?

Farming çığır açmış resmen.

3 Beğeni

mod mu bu?

1 Beğeni

yok yeni gelen özellik

1 Beğeni

Hangi haritalarda ve araçlarda var?

1 Beğeni

Yeni gelen alphine haritasıyla geldi bu markadan 1 tane elektrikli 2 tane normal traktör geldi bu şarj istasyonunu haritadaki benzinlikten dolum yapabiliyorsun ya da istasyonu satın alıp istediğin yere kurabiliyorsun. bu istasyon yıkama makinesini satın aldığımız yerde sonda. :slight_smile:

1 Beğeni