Alpine haritası çok güzelde. Gtx 1660ti & i5 9300 & 16 gb ram de bile düşük fps ile oynatıyor.
Ayrıca geçenlerde bir yerde gördüm ama tam inceleyemedim. ETS’deki gibi kabin içi yaklaştırma modu var mı?
Alpine haritası çok güzelde. Gtx 1660ti & i5 9300 & 16 gb ram de bile düşük fps ile oynatıyor.
Ayrıca geçenlerde bir yerde gördüm ama tam inceleyemedim. ETS’deki gibi kabin içi yaklaştırma modu var mı?
tek saman balyasi yuklersin ve ahirda saman kullanimi icindir.kendi icerisinde balya catali vardir. fakat kullanacagin on yukleyici tipine gore saman puskurtme aracini secmen gerekir. yani araci alirken ozellikler bolumunden bakmalisin.
Peki nasıl götürülüyor bu ben traktöre takamadım.
Realistic Cab View
bu belki işine yarayabilir.
on yukleyiciye takacaksin ve on yukleyici tipine gore saman puskurtucuyu alman gerekiyor.
Tamamdır çok teşekkür ederim.
Alphine haritasında hata var mağazada hayvan ahırları açılmıyor bunu kime nasıl bildireceğiz acaba
Farming e mail gönderdim gelen cavap bu daha önce oyundan mod yükleyip silmiştim belki onlar yapmış olabilir
Merhaba,
E-postan için teşekkürler.
Yüklediğiniz modlardan biri hataları tetikliyor gibi görünüyor. Lütfen modların bizim tarafımızdan geliştirilmediğini unutmayın. Oyun hayranlarımız tarafından oluşturuldu. Bu nedenle, modlar tamamen hatasız olmayabilir. Sonuç olarak, oyununuz yanlış davranmaya, çökmeye veya benzer bir şeye başlayabilir.
Bununla birlikte, tüm modlarınızı PC’nizde aşağıdaki konumdan silmenizi tavsiye ederiz. Bu klasörde her modun bir “.zip” arşivi vardır. Lütfen bu dosyayı silin ve mod kaldırılacaktır.
Grimme patates ekim biçim ekipmanlarının olduğu DLC açıklandı. Mini bir dlc 5$ fiyat biçmişler.
5 dolar onlar için iyi bir fiyatta bizim için 37 tlye değmez
merak ettiğim acaba seasons pass’a eklenir mi bu ?
Eklenecekmiş.
Giants ile modcular arasındaki fırtına devam ediyor. Zaman zaman oynadığım, kaliteli de bulduğum Oxygendavid - Chellington Valley haritası modhubtan kaldırıldı. Yine lisans sorunları olduğuna dair bir şeyler okudum. Ayrıyetten bir modcu daha (adını bilmiyorum ama fanları falan varmış) FS19 için mod yapmayacağını yazmış.
Bunun altında başka bir şey var. Giants oyunlarındaki ücretsiz topluluk içeriklerinin lisanslamasında değişikliğe gidiyor gibi duruyor. Yeni çıkacak oyunu sadece Giants yayınlayacak. Haliyle değişik adımlar göreceğiz. Modlarında içinde uymayan kısmı değiştirmeye izin verip vermemesi ayrı bir konu ama aşırı serbestlik ve orijinal içeriklerin herkes tarafından kullanılıp ücretsiz paylaşılmasının önüne geçmeye çalışıyorlar. Yeni oyunda kendi DLC’lerindeki içerikleri daha fazla korumak için adımlar atacaklardır.
Bağımsız olmaya devam edecekse bundan sonra kendilerini garanti altına almak için daha farklı adımlar atarlar.
FS19’un modlama topluluğu 10 yıldır zaten çok eşsiz bir durumdaydı. FS22 ile yeni bir on yıl planları yapılıyor. Daha önce yöneticilerinin söylediği sandbox tarza yaklaşmaya çalışabilirler. FS serisinin alanına her şey giriyor demişti aşağı yukarı
Hasan abi şubatta whatsnext olacakmı? Artık ufaktan yeni oyunu yada planlarını öğrenmek istiyoruz açıkçası.
Benim düşüncem bundan sonra kendileri dağıtacağı için yeni oyunları, ekipmanlar hariç içerikleri yavaş yavaş ekliyeceklerdir, yine bi yığın araç ekipman vs gelicektir ama oynanışı değiştirecek çok az yeni özelliklerle devam ediceklerdir bundan sonra, çünkü yani bundan sonrası da var anladın mı? örneğin pure farming ne yaptı? kahve çekirdeği, üzüm, elma, zeytindi yanlış hatırlamıyorsam, bunların hepsini bir arada getirdi ama fs bunu yapmaz, içerik olarak kendilerini sıkıntıya düşürmezler, örnek veriyorum sadece elma getirir veya üzüm getirir, “hepsini bir arada getirmeyelim de yeni oyunlara da içerik çıksın” kafasında. öyle devrimsel bir özellik/içerik geleceğini sanmıyorum ki zaten FS nin nasıl bir oyun olduğunun ilerleyişinin nasıl olduğunu yıllardır görüyoruz. en büyük özellik sadece grafiklerde olur.
hayır artık focus home interactive yok onlarla çalışmıyorlar kendileri duyurur
ama şubat-mart aylarında kıpraşmalar olması gerek
modlama yarışmasını kazanan Team FSI modding kendi içeriğini DLC olarak satacak 26 Ocak’ta çıkıyor. Grimme ile patates mevzularına ekipmanlar eklenecek.
Farkındaysanız daha fazla mod vardı ancak bu süreçler orijinal oyuna geleceği için uzamış da uzamış ve bizi daha neler bekliyor tahmin edin
Yeni Farming Simulator’da eklenti mevzularını iyice resmileştirip gerektiğinde Global Company gibi modları bile satacaklarsa yandık. İş biraz script, kodlama mevzularında başarılı olan kişilerin bu iş anlayışına sıcak bakmasına kalıyor.
Ulan modları da paralı yaparlarsa oyuncular ne zevk alacak oyundan oyun zaten modlarla ayakta duruyor