hasan senin fs saaati nekadar?
Oyun ücretsiz dağıtılınca kalitesi düştü…
hakkını verip 123 tl ye alanlar gelin sarılalım :x
Ön sipariş verdiydim vay bee ne çabuk geçiyor günler
bende
Fs 19 internetden indirilenler mod lar arkadasimla beraber oynamak için indirdiğimiz mod lar multiplayer de çalışıyor mu??
aynı modları kurarsanız çalışır
Aldım oyunu epic gamesten.Epic gameste oyunu steamdeki gibi kütüphanede tutabiliyor muyuz bilgisayara indirmeden?
Evet steam gibi kutuphanende kaliyor
Courseplay videosunu montajlıyorum. Silajda gösterdim sadece tek bir olayda kullandım o yüzden kapsamlı olarak anca siz yapabilirsiniz.
2 gönderiler var olan bir konu içinde birleştirildi: Farming Simulator 19 - Destek & Yardım
Epic’te 60 TL’lik indirim kuponu var. Bu sayede hala FS 19’u ucuza alabiliyorsunuz. 100 TL’den 40 TL’ye düşüyor. Bedava alamamak üzücü ama böyle bir şey de var.
Epic alamayan alsın diye elinden geleni yapıyor.umarım snowrunner çıktıktan 5-6 ay sonra böyle indirime girer.
Merhaba benim daha önceden fs 19’um sahte idi ama şu anda epic games’ten ücretsiz olarak aldım benim bildiğim kadarıyla sahte fs 19’da pulluk ile tarlayı sürüldüğü zaman iz her zaman aynı yöne bakıyordu ama şu anda orjinal olmasına rağmen o hata hala devam ediyor. Hatanın çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
görsel atabilir misin? multi-angle doku yok
Yeni balya makinası galigani 5606 s3 balyaları büyük yapıyor bunun bir ayarı varmı teşekkürler