Farming Simulator 19 - Ana Konu

hasan senin fs saaati nekadar?

Oyun ücretsiz dağıtılınca kalitesi düştü…

2 Beğeni

hakkını verip 123 tl ye alanlar gelin sarılalım :x

2 Beğeni

Ön sipariş verdiydim :joy: vay bee ne çabuk geçiyor günler :joy:

2 Beğeni

bende :joy:

Fs 19 internetden indirilenler mod lar arkadasimla beraber oynamak için indirdiğimiz mod lar multiplayer de çalışıyor mu??

aynı modları kurarsanız çalışır

1 Beğeni
3 Beğeni

Aldım oyunu epic gamesten.Epic gameste oyunu steamdeki gibi kütüphanede tutabiliyor muyuz bilgisayara indirmeden?

1 Beğeni

Evet steam gibi kutuphanende kaliyor

1 Beğeni

Courseplay videosunu montajlıyorum. Silajda gösterdim sadece tek bir olayda kullandım o yüzden kapsamlı olarak anca siz yapabilirsiniz.

1 Beğeni

diğer bölümlerde yeni şeyler göstermeye çalışırım da karmaşık olduğunu sanmayın gayete basit

4 Beğeni
5 Beğeni

2 gönderiler var olan bir konu içinde birleştirildi: Farming Simulator 19 - Destek & Yardım

Epic’te 60 TL’lik indirim kuponu var. Bu sayede hala FS 19’u ucuza alabiliyorsunuz. 100 TL’den 40 TL’ye düşüyor. Bedava alamamak üzücü ama böyle bir şey de var. :smiley:

1 Beğeni

Epic alamayan alsın diye elinden geleni yapıyor.umarım snowrunner çıktıktan 5-6 ay sonra böyle indirime girer.:slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Merhaba benim daha önceden fs 19’um sahte idi ama şu anda epic games’ten ücretsiz olarak aldım benim bildiğim kadarıyla sahte fs 19’da pulluk ile tarlayı sürüldüğü zaman iz her zaman aynı yöne bakıyordu ama şu anda orjinal olmasına rağmen o hata hala devam ediyor. Hatanın çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

gene yok yere yorulduk

1 Beğeni

görsel atabilir misin? multi-angle doku yok

Yeni balya makinası galigani 5606 s3 balyaları büyük yapıyor bunun bir ayarı varmı teşekkürler