Grafiklerini yükseltmeyi dener misin belki bu durumu çözebilir.
Olmadı denedim
Benim bildiğim bu grafiklerle alakalı bir durum.
Nasıl çözdün?
Beyler arsa aldım ama araziye ev dikıcem bu arazi sizin değil diyor cok sacma ama haritandan x bastımmı arasa komple benim
GPS modunu Ellerbach haritasında çalıştırdım. Video geliyor.
Bu modu kurdum ama pancar şekeri tarlasında tarlayı yamuk tm hizada gitmiyor
Farming Simulator 17’de mouse steering (ets 2 gibi fare ile kontrol etme) modu vardı. 19 için aynı moddan var mı ? veya 17 de ki mod 19’da çalışıyor mu ? Klavyeden oynamak işkence gibi geliyor
Başkan bende o noktalardan kırmızı olanı var diğerleri yok bide aktifleşmiyor ayarladıktan sonra gps
Şu çiftlik işleri ne zormuş arkadaş sudan çıkmış balığa döndüm
Kolay modda bile ne yapılacağını anlayamadım iş çizelgesi vs yok, başta 3 traktör kendi kendine sürdü bende buğdayı romörkle taşıyıp boşalttım tamam orda kaldım, millet eğlene eğlene oynuyor ben ise romörkle daire çiziyorum
CLTR alt x yapıyorum bu hatayı veriyor. Bilen varsa söylesin neden olmuyor denemek icin geldım olmuyor calışmıyor gps
Arkadaşlar selam. Bu save dosyasını arkadaşımla paylaşmak istiyorum da nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar ps4 ile pc den multiplayer bağlanabilir mi. Yani ben pc den sunucu açsam karşı taraf ps4 ile sunucuya giriş yapabilir mi
ps4 dün sunucuları ayrı kanka
Beyler şu magzadab aldığım araçı direk garaja getiremiyor muyum
Şu mod ile getirebilirsiniz ama ekstra bir ücret alıyor aracı getirmek için. Kullanımı ise “Shit+Alt” tuşlarına basınca yerde bir daire beliriyor. Koymak istediğiniz yeri seçtikten sonra “Shift+Alt+S” kombinasyonunu yapıyorsunuz ve aldığınız her şey oraya geliyor. Sıfırladığınız araçlarda o noktaya geliyor. “Shift+Alt+R” kombinasyonuda spawn noktasını resetliyor.