Farming Simulator 19 - Ana Konu

Teşekkürler… :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

:shushing_face: öyle deme onların yaptığı modlar dillere destan, kimsenin yapamadığı modları yapıyorlar, ince ustalıkla. adamlar önceki oyunda olup da bu oyunda olmayan araçları mod olarak yayınlıyor adamlar daha ne yapsın? nerden baksan Kral hareket :smiley: orijinal olarak oyuna eklemeye üşenmişler :rofl:

Steam’den Epic Games çoklu oyuncu bağlanma sıkıntısı olur mu?

Yok, olmaz.

@TheMumja Teşekkürler bilgi için aletleri barakaya ışınlandırma nasıl yapılıyordu?

1 Beğeni

H-shifter ileri geri vites için ayar veya mod var mıydı?

Ücretsiz olmasıyla birlikte FS19 konuları coşmuş bu sitede :smiley:

2 Beğeni

19 aldım indirdim girdim sevmedim geri çıktım. orta ayarda bile görüntü pixsel pixsel anadolu (950m ile) en son 13 i oynamıştım yıllar önce aynı çok çok çok bi fark yok gibi. Sesler de bi garip içimi kararttı oyun

Tamamiyle sisteminizle alakali bir durum. Oyunun ayarlari guzel yapilmis.

4 Beğeni

evet abilerim kardeşlerim an itibari ile fs 19 da online takım arkadaşı olunur :smiley:

1 Beğeni

Indeed, from January 31 at 12 p.m. (CET) until February 6 at midnight , you can benefit from a 20% discount on any new rental from 1 to 24 months on our VQS and VXP servers!

%20 indirim de yapmışlar %5 zaten simturk kodu ile geliyordu

tam onu diyecektim :smiley: bayram yerine dönmüş ortalık :slight_smile: dün oyunda baya bi Türk sunucu vardı

Beyler arac nasıl satın alacam sıfırdan başladım magza haritada gözükmüyor verirken 500bin euro veriyor arsa alıyorum ama magza gözükmüyor x yapınca gözüküyor oraya gidemiyorum

zordamı başladın eğer ilk kez oynuyorsan yeni çiftçiyi seç ekipman vs veriyor p tuşu ile mağzaya gidebilirsin

Yakıtı kendimiz almamız için bu seçenek kapalı mı olmalı satın al mı olmalı?

Yakıtı zaten kendiniz alıyorsun. Bu seçenak tarlanızda çalışan işçinin kullandığı aracın yakıtını hep dolduruyor hiç azaltmıyor bu diğer seçenekler içinde geçerli. Bunu ve diğer satın al seçeneklerini kapatmanızı tavsiyede ederim.

2 Beğeni

Teşekkürler

haritaya yeni başladım hayvanları nası alıyoruz tavuk inek sadece ?

Steam Community :: Chadly ismini atarsan sevinirim