Shamrock Valley’de bir başladım.
Güzel liste olmuş her birini deneyeceğim teşekkürler.
Ellerbach haritasına dün bende baktım çok güzel bir harita. ayrı çiftlikler var tam multiplayer için. ![]()
Belki arasından beğendiğiniz çıkar, benim kullandığım haritalar:
Alsoszeg Agri Farm, Babrosty, Bjornholm(FS15 in haritası), Campaıgn of France, Welcome to Charwell, Ellerbach, Geiselsberg, Gemeinde Rade, Greenwich Walley, Growers Farm, Hagenstedt(FS13 ün haritası), Lone Oak Farm, Welcome to Meadowgrove, Oakfield Farm, Oberkrebach, Osina Map, Pgr Slıwno, Rıesenbeck, Shamrock valley, Sussex Farms, Swojskıepola, The Hills of Slovenia, The Old Stream Farm, This is Ireland, Tyrolean Alps, Ungetsheim, Holzer map.
Bazı haritaları tam dolaşma fırsatım olmadı ama sanırım en fazla Geiselsberg haritasında oynadım. çiftliğin olduğu yer çok güzel dar yollar falan var. ![]()
Ellerbach’da oynamaya devam edeceğim bugün girip hazırlıkları yapayım. Eğer uslu bir maraba olursanız multiplayer sunucusu açıp etkinlik yapabiliriz. Yani kasaba sistemini açmak istemiyorum çünkü karışıyor. Herkes bana çalışmalı… ![]()
Simpark çiftliği tekrar açılır mı?
ellerbach pek beğenemedim ben hard modda açtığımda bile araç oluyor istediğim gibi orasını burasını değiştiremiyorum pek hoşuma gitmedi benim
sabırsızlıkla bekliyoruz artık gelsin ![]()
Farming Simulator 19, Epic Games Store’da ücretsiz dağıtılıyor! Dev kampanya başladı!
Farming Simulator 19, Epic Games Store’da şu an ücretsiz dağıtılıyor! Dev kampanya başladı!
e150 2024 hatası alıyorum
Tarayıcı Üzerinden Dene Programından Alınmıyor
Arkadaşlar bu platinum edition yanında yakında yazıyor onu damı verecekler ?
platinum paket daha yayınlanmamış
hayır, şu an ana sürüm bedava olduğu için o satışta değil. haftaya o 130tl’den satılacaktır. ana oyun+ class dlc (platinum)
ben şu an platinium istiyorum diyenler ana oyunu bedavaya alıp + 75tl’ye ek paket olarak alabilir.
Şimdi fark ettim, galiba mod olarak geçtiği için ücretsiz olan HOLMER Terra Variant DLC Epic’e eklenmemiş. Buradan ücretsiz şekilde indirebilirsiniz.
onlar modhubda kalıyor böyle bir sürü resmi mod var zaten
mod yapımcısı giants software abimizden sdfdsf