Farming Simulator 19 - Ana Konu

doğru dedin çıksada f19 veya 17 gibi satmaz üstüne modçular uyarlar herşeyi eski oyuna (çıkarsa tabii)

FS de açıklama yaptı.

Good morning farmers!
You may have heard it from various sources already but:
This year, we’ll release three more DLCs for FS19 instead of releasing a new FS title.
The reason for this is, that we want to wait what the coming console generation brings.

FS 19 için üç tane daha DLC gelecek. Yeni oyunun çıkmama nedeni yeni nesil konsolları beklemeleri olmuş.

Farming Simulator 21 çıkmayacak! FS 19 için 3 tane daha DLC gelecek…

bu durum bana koydu ha :smiley: alışmıştık iki sene de bir yeni bir oyun görmeye. bu gelenek bozuldu mu şimdi? :smiley:

BİR SONRAKİ HAFTA EPİCTE FS2019 BEDAVA OLACAK!!!

https://www.epicgames.com/store/tr/product/farming-simulator-19/home

fs21 alırım diye fs19 almadım o kadar zaman boşa mı bekledik arkadaş :grinning:

Bu doğruysa epic yüklemenin zamanı gelmiştir. Hadi bakalım.

ama ben demiştim bir sonraki oyun kesin epicte olacak :smiley: sdfsdf focus anlaştı çünkü

Farming Simulator 19, Epic Games Store’da ücretsiz dağıtılacak! Farming Simulator 19, Epic Games Store’da ücretsiz dağıtılacak!

1 Beğeni

FS19 Steam’da indirimdeyken bile çoğu kişinin alabilme imkanı yoktu ve bunu Epic bedavaya veriyor helal olsun adamlara.

2 Beğeni

Oyunu Epicgames den indirip, Platinum genişleme ve diğer DLC leri steamden alıp bunları kombin edebiliyormuyuz ?

1 Beğeni

öyle olmaz ama zaten modlu halleri var çıkışa özel platinum sürümü muhtemelen indirimde olur ama indirimli fs19 fiyatına satarlar gibi geliyor

1 Beğeni
6 Beğeni
6 Beğeni

Şu oyunda harita beğenme özürlüsüyüm cidden. FS17’de uzun süre Oakfield oynadım domuz hariç yapmadığım iş kalmadı kasabanın ağası oldum. Şimdi fs19’a yeni bir haritada sıfırdan başlayayım diyorum Oakfield tarzında harita beğenemedim. Ortamı, manzarası sıkmayacak orta düzey araçlarla oynayabileceğim harita önerilerinize açığım.

(Her işi kendim yaptığım için devasa ölçekli haritaları, eğimsiz ve dümdüz tarlaları sevmiyorum)

Pek ufak sayılmaz bazıları ama önerilerim ve oynadıklarım şu haritalar. “Hopfach” , “Ballydorn Farm” , “Berry Village” , “Czech Map” , “Duerrenroth Map” , “Ellerbach” , “Geiselsberg” , “Gemeinde Rade” , “Growers Farm” , “Malopolska Wies” , “Swojskie Pola” , “Swisstouch” , “Shamrock Valley” ,“Project NDS” bu haritaların hepsini oynadım. Çoğunun mevsimler modu ile uyumu var. Umarım içlerinden beğendiğin çıkar.

1 Beğeni

Teşekkür ederim dostum, deneyeceğim hepsini. Geiselsberg güzel gibi görünüyor.

Geiselsberg de ben oynuyorum ara sıra, gerçekten güzel bir harita :slight_smile:

1 Beğeni

peki benim ufak bir sorum var malum 30 ocakta fs 19 ücretsiz dağıtılacak peki lan üzerinden nasıl oynayabilirim ekstra ayara vs gerek varmı yoksa direk yaratıp o odanın şifresini diğer pc ye girdiğimde açılırmı

1 Beğeni

ben de bir haritaya sıfırdan başlayıp videoda devam etmek istiyorum ama bilemedim
bunlar kadar kaliteli tr haritası lazım

1 Beğeni