gerçek hayattada aynı şekilde (tecrübelerime dayanarak söylüyorum) tarldan çıkınca zamanla toprak tekerden kopuyor fs de böyle bi animasyon olmadığından hemen kayboluyor
+1 yada 500 saat üstüne bedava falan güzel olurdu ![]()
agritechnica içerikleri belirli günlerde bu ay içerisinde paylaşılacak
Abi bu bc 5040 balya makinası balyaları büyük yapıyor bunun bir ayarı varmı teşekkürler
straw harvest sonunda çıkıyor
ücretlimi olacak ?
elbette ücretli olacak bu 3. parti bir eklenti ama bu sefer steamde yayınlanır mı bilmiyorum
steamda çıkmazsa içeriği farmingsimulator.com dan alırım onu nası aktif edicem steamda
Büyük ihtimalle mod olarak paylaşılır.İndirip oyunda aktif etmek yeterli.
Vay sezonlar moduda güzeldi ama resmiler işe el atınca bir başka oluyor.Baya değişiklik olcakmış bakalım.
çok bekliyordum sonunda geldi beklesin çiftlikler ben geliyorum
emeği geçen herkese teşekkür ederim
2020 başında çıkacakmış
iyi güzel hoşta inceleme gelirmi kanala?
duraklatma harita kısmında hayvanların genel durumunu gösteren bi seçenek vardı yok olmuş nası düzeltebilirim?
Farming Simulator serisi 11 yılda kaç milyon kopya satmayı başardı? İşte ayrıntılar…
Farming Simulator serisi 11 yılda kaç milyon kopya satmayı başardı? İşte ayrıntılar…
Giants’ın FS 21’i 2020/21 finansal döneminde 2. yarıda çıkacak. Yani Kasım-Aralık 20-Ocak-Şubat-Mart 21… PC ve konsollara gelecek. Ancak raporda New Content olarak belirtilen şey FS 21 olmayabilir. Çünkü FS 19 için de yeni bir içerik paketi bekleniyor. Biraz belirsiz gibi bekleyip göreceğiz.
Yeni bir raporda FS 21’in çıkmayacağı FS 19’a yeni içeriklerin geleceği belirtiliyor. Zaten FS 19 bitecek gibi durmuyor. O yüzden FS 21’i beklemiyoruz. FS 22’yi bekleyeceğiz. Haberi yazıcam video da çekicez ![]()
içerik derken saçma sapan harita yada araç dlcsi gelecekse zahmet etmesinler. anderson dlc harici diger ekipmanları zaten mod olarak bulabildik. iyi kötü… fs 21 22 herne cıkacaksa da köklü değişiklikler yapmadan çıkarsa bilemiyorum. onlarda farkında olsa gerek 21 işi sallantıya girdiğine göre birşeyler yaparlar herhalde.