Farming Simulator 19 - Ana Konu

Oyunda camurlu harita varmı

eksik olan bir sürü ıvır zıvır tanıtıldı

acaba yeni paketin adı ne olacak yoksa mod olarak mı paylaşılacak istemem öyle olsun :smiley:

agritechnica dlc diye de çıkabilir :smiley:

Neler tanıtıldı? Dişe dokunur bir şey var mı?

aman dlc olmasın onadamı para verecez ya

Agritechnica’daki birkaç ekipman ve araç sanırım.Ücretsiz dlc olarak gelebilir.Keşke böyle saçma sapan ekipmanla uğraşmak yerine platinium edition için harita yapsalardı.

Hem pahalı olmasından hem de bana göre pek yenilik göremediğim için fs19 almadım hala fs17 ile devam ediyorum. Cs:go’yu da bırakınca yıllar evvel 3-5 liraya aldığım skinleri daha iyi fiyatlara sattım epey para biriktirdim. Şu anda steam hesabımda fs19’a yetecek para var ama hala alasım yok. Sizce fs21’i beklemek mantıklı mı? fs17 çıkana kadar da fs13 oynamıştım :smiley:

Maddi durum imkan veriyorsa fs 19 oynanması gereken bir oyun. Arada pek fark yok denilsede bence ciddi farklılıklar var. Örnek : Gecenlerde Fs 17 ye bi göz atayım diye girdim Fs 19 dan sonra hiç oynayasım gelmedi. Görüntü çok boğucu gelmişti bana.

1 Beğeni

tek başına oynayacaksan bi esprisi yok… bende aldım multide 250 saat oynadım 300 küsür saate anca geldim ki oda zırt bırt o harita bu harita denemeleri ama bir türlü bi kariyer i tek oynayamadım daraltıyor belli 2 3 modun olmaması… bu saatten sonra alacaksan da indirimleri bekle.

2 Beğeni

@iboj26 @iLyas_Kuzgun dedikleri cok dogru.oyunlar arasinda fark var ve indirim zamani almani tavsiye ederim.

1 Beğeni

@iboj26 oyunlarda görüntünün gerçekçiliğinden ziyade dinamiklerin gerçekçiliğine daha çok önem veriyorum hocam ya.

@iLyas_Kuzgun @gampue bu zamana kadar hep tek oynadım, rp yaptığım için benimle birlikte oynayacak eleman hiç bulamadım. o açıdan dert değil :smiley: indirimleri bekleyelim bakalım belki gaza gelir alırım.

Arkadaşlar Fs19’a kısa bir süre önce başladım,önceden oynayıp bırakmıştım. Şöyle bir sorun var araçlarda kirlenme tarlada kirleniyor tamam,ama sonra tarladan çıkıp çime geçtikten sonra az gidince kirlenme gidiyor bunun bir çözümü var mı ?

lastiklerdeki kirlenme mi gidiyor yoksa araç modelinde mi?

Dikkatli bir şekilde bak. Tarladan çıkınca sadece lastikdeki kirlenmeler gider. Aracın komple kirlenmesi gitmiyor.

1 Beğeni

Lastiklerdeki gidiyor,sadece lastiklerden gitmesi normal o hâlde

Aynen oyun içinde değiştirme yolu yok ama mod varmıdır bilmiyorum. Ayrıca birde modlar üzerinde çalışıyorum bu kirlenmeyi önlicek bi yöntem varmıdır araştırıcam.

Teşekkürler.

1. yıl kutlu olsun :smiley:
2 Beğeni

Gıants Software bir çok sebepten kızıyorum; 2 sene geliştirme süreleri olmasına rağmen yeterli geliştirmeler göstermediler fakat yine de Çiftçilik oyunu oynamak istediğim de oyunu defalarca kez sinirlendiğimden silmeme rağmen tekrar yükledim ve devam ettim, onlar daha iyisini yapana kadar 19 devam :slight_smile: Gıants Software nice senelere :slight_smile:

Birinci yıl şerefine bi dlc melec verir insan :smiley:

En azından Platinum fiyatını düşürseler; 75 tl cidden fazla.