Farming Simulator 19 - Ana Konu

Aynı sıkıntı bende de olmuştu modları komple kaldırdım oyuna girdim düzgün çalıştı. Daha sonra aynı modları yine yükledim bi sıkıntı cıkarmadı. Bi anlam verememiştim. Modlardan birtanesi anlı bir problem cıkartıyor ve sürekli o problem devam ediyor olmalı. Dediğim yöntemi uygula bir sonuç alırsın diye umuyorum. İyi oyunlar.

1 Beğeni

Sıfırdan çiftlik oluşturduğumuzda acaba oyun içi ekonomik zorluk ayarlarında gerçek yaşamdaki fiyatlara en yakın zorluk nedir acaba ? Mesala soya fasulyesi satışı normal zorluk modunda mı yoksa zor modda mı gerçek yaşamdaki fiyata eş değerdir ? Oyun ilk çıktığın da sıfırdan çiftlik kurduğumuzda ekonomik seçenekler kısmı yanlış hatırlamıyorsam yoktu, sanırım zorluk ile ilgili şikayetler gelince kolay normal zor seçenekleri eklediler, ben sadece gerçeğe yakın fiyatı bulmaya çalışıyorum, oyunun steam forumun da sordum kimisi zor modda fiyatlar gercekci kimisi normal modda dedi, net cevabı bulamadım, sizin de fikirlerinizi merak ettim arkadaşlar…

1 Beğeni

Yeni araçlar, römorklar, ekipmanlar;

zorluk derecesi hep vardı ama gerçekçi olması için mod kuruluyordu ancak son dönemde çıkan sürümlerde bu olay biraz daha iyi yapıldı diğer oyun özellikleri ile birlikte daha iyi oynanabiliyor şimdi gerçekçi olması için senin mevsimler modu ile oynaman gerek ekonomiye müdahale ediyor ve fiyatlar mevsime göre dalgalanıyor arz talep dışında bir olay ekleniyor yani :slight_smile:
ekonomiyi zor moddda oynayabilirsin ama mevsimler modu ile her şey daha anlamlı olacaktır yoksa öteki türlü bir anlamı yok

1 Beğeni

Cevap için teşekkür ederim, fakat modların hepsine karşıyım :slight_smile: Mod kullanmayı sevmiyorum :slight_smile: Aslın da aradığım anlam şu : Tamam ekonomiyi zor moda alayım fakat gerçek yaşamdaki fiyatlara en yakın zor ekonomi seçeneği midir ? Yani normal ekonomik daha yakın ise zor ekonomi de kasmanın da anlamı yok, sadece en yakın fiyatları bulmak amacım :slight_smile: Steam forumların da benim babam çiftçi amerikada zor ekonomi en yakın diyor kimisi Hollanda da çiftçiyiz normal mod yakın diyor :slight_smile:

fiyatlar bölgeden bölgeye değişiyor zaten zor ekonomi modunda fiyatlar azcık düşse de çok yüksek fiyat verilmediği için zor mod deniliyor normalde oynarken ara ara fiyatlar yükselir hemen malını satarsın para kazanırsın yani tamamen oyuncuya kalmış
modsuz oynarken zevk alman bir yerden sonra zorlaşır sen yine de düşün :smiley:

1 Beğeni

Cevaplar için çok teşekkür ederim tekrar :slight_smile: İçimdeki ses zor ekonomik seçeneği mantıklı diyor, emek vermek istiyorum, uğraşmak istiyorum,tarla da biraz çamura bulanmak istiyorum :slight_smile: Çünkü orta büyüklükteki 1 tarladan 3-5 hasat sonra 100 bin küsür gelir elde etmek biraz oyundan soğutuyor , gerçekçi gelmiyor pek :slight_smile: Tavsiyen için teşekkür ederim ama serinin hiç bir oyunun da 1 tane bile mod kurmadım :slight_smile: Mevsimler modu mutlaka güzeldir ama orjinal firma tarafından eklenmediği sürece sonuçta bir mod, şimdilik modsuz devam :slight_smile:

En azından SCS’nin resmi modlarını ekleyin. Arabalardaki opsiyon işi gibi düşünün

Her hasat sonu zarar edebileceğin bi ekonomi olmadığından gerçekci ekonomi yok oyunda. Malum türkiyede çiftcilik batmış durumda ondan söyleyeyim dedim. Birde oyun haritasına ithal ürün getittiremiyor tücarlar. Senin ve bölge halkının malını almak zorunda olduğundan en zorda bile mallar çok para ediyor. He birde mazotun litre fiyatı felan ekonomik sistemde nerdeyse bedavaya geliyor. Gübre fiyatları tohum fiyatları nerdeyse bedava olacak durumda. Sütün litre fiyatı acayip para ediyor. Türkiye ekonomisinde sistem inek 1 kg yem yicek 5 kg süt verecek diye bakıyoruz. Oyunda böyle bir sistemde yok. Yani sistem Avrupa olarak düşünürsek en zora al gercekci olur. Türkiye için ekonomik zorluk istiyosan. Oyunda tarları biç ürünün %90’nı git denize dök. %10’unu sat o parayla gecinmeye çalış. Türkiye şartlarındaki ekonomik zorluk olur sana. He bide haritandaki yönetim hakkında yalakalık yap bir faydası olur. Alehlerinde konuşursan bi anda bütün desteklemeleri keserler.

2 Beğeni

Abi selam
tarla surerken bazı tarla izleri ters yonde oluyor bunun bir modu varmı teşekkürler

Oyunu düşük ayarlarda oynuyosan ondan olabilir

Ondan değil de pulluk la surum yaparken izler arkadan degilde yukarıdan oluyor ama videolarda gordum de bazı arkadaşlar ne taraftan surum yaparsa otaraftan pulluk izleri cıkıyor teşekkürler

bazı harita modlarında sürdüğün tarafa göre şekile alabiliyor örnek olarak greenwich valley deneyebilirsin ama standart olarak yok

1 Beğeni

Aynaları kapalı ne yaptıysam açamadım nasıl açılır açaba

DLC OLMASINDA ne olursa olsun fs13 deki gibi klasik araçlar dlc paketi yapsalar 10 numara olacak

Yeni sunucu gelecekmi Hasan Bey

yeni sunucu işi bu dönemde yaş zaten uğraşılmaz da artık belki önümüzdeki yıl boş vakit olursa açılabilir

Sanki claas dlcsi pek tat vermedi millete sadece bir markaya odaklanıp harita getirmeyip platinium sürüm yaptılar.neyse fs21 CGI videosu bekliyorum herhalde yeni yenilik olarak fiat 70 56 getirdik derler.

Fs serisi aynı işte grafik araç… 2021 olsa ne olacak ki :slight_smile:

Tumosan 8085 modu nereden indirilir İnternete bulamadım