bu arada dlc geldi girdim ama henüz almadım bendeki araçları sattım o bütçe ile claas marka araçlara geçilecek yarın videoyu çekmek istiyorum zaten ambargosu yarın bitiyor olmazsa cumartesi artık çünkü cuma günü iş işi şey ediyor
Birkaç deneme yaptım araçlar güzel modellenmiş sesler de hoşuma gitti ancak Felsbrunn mevsimler profilim patladı ve Woodshire’da takılmalar oluyor. Sİnir oldum. Bugün öğlen 12.00’de ambargo kalkıyor.
evet araçlar böyle ![]()
mevsimler modu olmadan çekicem maksat ilk videoda hepsini kullanmak
canım çekti zaten özlemişim mereti
Server açmayacak mıyız ![]()
hayır açmayacağız zaten ben tek başıma video çekicem sonrasında fmax var bir sürü şey var vakit kalmaz
Server diyorsunda gelmiyorsun ki… ![]()
Server işine girişirseniz bende varım
dlc hediye ederseniz bende varım serverde ![]()
Claas markasının gelmesi çok önemli ama hayal kırıklığına uğratan bir Platinium oldu. FS serisinden radikal yenilikler beklemiyorum ama yeni harita yeni ürün olmaması ve modlarla var olan araçların eklenmesini pek beğenmedim.
Farming Simulator 19 için Claas DLC’si yayımlandı (Platinum Sürümü) https://www.simulasyonturk.com/farming-simulator-19-icin-claas-dlcsi-yayimlandi-platinum-surumu/
Hasan abi instagramda giants farming simulator hesabı bi hikaye paylaşmış ahırlı filan
2. Hikayede geldi tren filan gidiyor arkada silolar var yeni map olma şansı varmı
halloween ile ilgili bir şey ise boştur ama merak ettim sürekli bir şeyler paylaşıyor
Yeni map e benziyo ama…
Halloween
Harita gelse Platinium’da gelirdi
Fs 19 oynarken oyun birden kontrolümden çıkıyor adam kendi kendine hareket etmeye başlıyor bastığım tuşlar etki etmiyor.Oyunu silip tekrar yükledim fakat aynı sıkıntıyı yaşadım acaba modlardan birindemi sıkıntı var yoksa oyunda mı aynı sorunu yaşayan veya çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
profilde modlarla ilgili bug olmuş olabilir + eğer direksiyon seti vb. şey varsa usbden çıkarıp gir ama bence modlar karıştırdı özellikle script oynanış modları sapıttırıyor profillerin kasmasını sağlayan da bunlardan bazıları oluyor