Farming Simulator 19 - Ana Konu

Yeni ortam, ışıklandırma hoş olmuş. Lakin hafif bir parlaklık var. Geri dönüşler vs ile onuda hallederler. Genel olarak modlu FS17 gibi dursada çıkmasını merakla bekliyorum.

1 Beğeni

Bende merakla bekliyorum :smiley: sonuçta yeni ve güncel oyun

videoyu yükledim ama yarın öğlen paylaşırım

Youtube’da paylaşılan video

Oyunu almayi dusunuyorum ama halen FS17 den farkini anlayamadim. almayi isteme sebebime gelince MP deki coklu ciftlik olayi.

En iyi özellik te çiftlikleri ayrılmış olması. En azından birbirimiz ile rekabet edebilicez.

Hasan abi nin de dediği gibi grafiklerde bi gariplik var, sanırım önceki oyunlara alıştığımızdan garip geliyor :slight_smile:

çimler pure 18 deki gibi iri iri görünüyor. öyle çimmi olur. ne yabani ota benziyor nede başka bişeye.

değişen çok bişey yok ama genede oynanır şu cattle bişeyler yasada o zamana kadar fs biraz daha akıllanırlar umarım bu oyuna olmasada bir sonrakine yapacak çok işleri var

2 Beğeni

C&C gıdım gıdım güncelleme yapıyo. Bu hızla giderse cok gec cıkış yapacak.

abi güncelleme tarihleri geç gibi duruyor üstüne birde istisnası bütün güncellemelerde erteleme yapınca benimde öyle erkenden bi beklentim yok en erken düzgünce martta nisanda felan anca oynarız heralde

yeni video geldi gene avrupa haritasını tanıtıyorlar
dehşet duruyor abartı yok :slight_smile:

1 Beğeni

Efsane olmuş. almanya sanırım

aslında İsviçre, Avusturya, Almanya karışımı bir şey
Ama daha çok İsviçre ve Avusturya haritası gibi geldi bana o kaleler vs. gerçekten esinlenilmiş

1 Beğeni

haberi yayınladım

video çekebilirim tekrar baya ayrıntı var çünkü :slight_smile: daha doğrusu laf yapmak istiyorum

Gecen ki video ile bu video aynı oyunamı ait
:grin: Beklentinin üstünde gözüküyor ortam

aynen evlerin şeklinden banada isviçreye daha çok benziyor gibi

Videodaki şarkının adını bilen var mı? Shazam bulamadı.

Raus aufs Land" by Lena Dobler şarkı bu ama bulamıyorum
Yok özel bestelendi herhalde

Giants software’nin şarkı seçimleri herzaman iyi olmuştur