Mclareni iyi bir yere getirdiğimi düşünüyorum Alonso beyciğimde artık sıralamalarda q2 ve q3 e kalabildi… Tabi Singapurda yağmursuz bir sıralama akla gelemez…
Ayrıca bu yarışta bir easteregg ile karşılaştım 6.lığa düşen Alonso için pite girmeyen Verstappen’ı yavaşlatmam ve Alonsonun yetişmesi için zaman kazandırmam söylendi Telsizden e yapmaz mıyım Alonso abim için!
Çok fazla oynamayan birisi farkı anlayamaz… Özet geçicem gelen özelliklerden
Buda yeni gelen Spectator arayüzü görüntüsü
Araçlar ve Sürücülerin kaplamaları yani sponsor vs gibi şeyleri güncellenmiş ( Mclaren Honda takımı Renault motoru kullanmaya başladı mesela o gelmiş… )
Araştırma ve Geliştirme kısmına yeni özellikler eklenmiş
AI geliştirilmiş
Yeni izleyici arayüzü eklenmiş
LAN modu gelmiş
Ve bir sürü bug fix ( ancak hala Güvenlik aracı ciğer sökmeye devam ediyor )
Bu arada Multiplayer için Grid editleme özelliği gelmiş ( Yani oyuncuların hangisi nerde başlayacak gibi şeyleri kontrol edebiliyoruz anladığım kadarıyla… )
Ayrıca konsollarda açık olmayan Photo Editor gibi bazı şeylerde konsollar da aktif hale gelmiş dikkatimi çeken büyük değişiklikler bunlar diğerleri ıvır zıvır…
FP lerde aracı zorladığım için motorun ağzına ettiğimi fark ettim son 3-4 yarıştır fplerde aracı hiç zorlamadan tatlı tatlı sürüyorum Alonso abim hemen arkamda!
Vites kutusu cezalarından ve hatta Massanın sonuncu başlamasına sebep olan yeni motor siparişi cezasından sonra Alonso beyciğim 6. başlayıp 5 sıra yükselmiş en azından puan getiriyo önümüzdeki sezon Williams a geçmeyi düşünüyorum williams teklif etmezse Mclaren ile çifte podyum için hazırlıklar başlayacak…
selamun aleykum beyler… oyunu steamden orjinal aldım direksiyon da g29 ama ayarlardan direksiyon derecesi secemiyorum logitechin programında da f1 2017 yi görmüyo bir bilgisi olan var mı 900 derece oynanmıyo bu oyun para bosa gidecek
f1 2017yi 900 derece oynayamazsın logitech uyumludur nerede takıldın ki?
logitech gaming softwareda direksiyon derecesini düşüreceksin oyun içinde olmaz
görmez o gerek yok ona normal bir profil oluştur oyunu açılırken ona kitle öyle bir özellik var – ondan sonra oyuna girerken oto derece oraya gelecek ya da normal profili değiştir
Mclareni en dipten alıp zirveye getirmekti amacım Takım sıralamasında 2. sırada bitti Alonsoyu son yarışta sezonboyunca ilk kez podyumda gördüm mutluyum…
Şimdi karar sırası Mclaren den ayrılma zamanı geldi mi ?
Rekabetten ziyade oyunu oynarken zevk almamı sağlayan şey mclarenin diğer takımlara göre kötü olmasıydı her upgrade i yaptıktan sonra araç bi adım daha öne çıkmaya başladı ve bu beni mutlu etti son 4-5 yarıştada Ferrari ve Redbullarla olan pozisyon savaşlarım beni oyuna iyice bağladı şuan Mclaren seçip tüm upgradeleri yaparsam en iyi takım Mclaren olucak ve rekabet 0 a düşücek belki Alonso ile kapışırız oda kendi aramızda
( Mclarenden gene vaz geçemedim çok düşündüm her takımı değerlendirdim ama bunca şeye rağmen 1. sürücü olamamak benim için kabul edilemezdi oyuzden Mclaren de kaldım… )
Sezona hayvan gibi upgradeler le başladığımız için dediğim çıktı ve bu sezon tamamiyle Alonso vs Ben olucak ayrıca zorluk derecesenide %90 a çektim biraz daha zorlanmak için…