İşte böyle fizikleri olan oyunlar ekseriyetle “Simülasyon” olduğu için amaçsız kalıyor. BeamNG, Pure Rock Crawling, Spintires, Rigs of Rods, My Truck Game vb. oyunlarda genelde ya amaç yok ya da olan amaç aşırı kısıtlı.
Hani belki dedim keşif odaklı ve fizikleri düzgün bir oyun çıkmışsa diye düşündüm de, sanırım böyle bir oyun için beklemeye devam edeceğiz.
konsola şükür ediyorlardır da konsolda da çekilecek çile değil. snowrunner bir başyapıt. neyse focus sana güle güle…
Korsandan bir ufak deneme yaptım bugün. Sürüş olayı Snowrunner’dan sonra mükemmel olmasa da çok iyi geldi.
Hem araçların ağırlıkları hissediliyor hem de Snowrunner’daki gibi aracın gitmemek için direnmesi hissi oluşmuyor. Hafif gaz vermelerde tekerleğin geriye doğru teklemesi falan da yok.
İndirimde falan denk gelirsem alırım ben bunu.
crack isteyen arkadaşlar yasak değilse link atarım
Oyun xbox game pass`a eklenmiş Expeditions: A MudRunner Game (Windows) kopen | Xbox
Oyunu satın aldım, biraz oynadım. Maalesef yine hayal kırıklığı oldu bende. Bence Saber Off Road oyunu yapmayı bıraksın derim. Kötü bir oyun mu? Değil. Görsellik olsun işleyiş olsun güzel ancak 2 oyundur, bir Off Road oyununun olmazsa olmazı en temel ögesi, süspansiyon fizikleri rezalet.
Damping denilen olay hiç yok. Rock Crawler süspansiyonu takmışım, ona rağmen en ufak kayadan inip çıkarken sanki hiç süspansiyon yokmuş gibi gidiyor. Hani kusuru yumuşak zeminde arayacağım, yumuşak zemin kodlamasından dolayı süspansiyonlar öyle davranıyor diyeceğim ama sorun zemin değil, kayalıkta da öyle. Araba taş gibi düşüyor resmen hiç bir süspansiyon hareketi yok. Sadece tekerler aşağı yukarı hareket ediyor o kadar.
En basit, en ucuz oyunlarda dahi olan en basit detay neden Off Road temalı bir oyunda niye bu kadar kötü işlenmiş? Motortown: Behind the Wheel oynuyorum, bir kaldırımdan inerken, bir tümsekten geçerken kamyon o kadar gerçekçi yaylanıyor ki, mest oluyorum. Ama gel gelelim Off Road temalı bir oyunda, taş gibi hareket eden araçlar sürüyoruz. Peh.
İşin ilginç tarafı, Snowrunner’da XML dosyalarını azıcık kurcalayınca çok daha iyi süspansiyon ayarları yakalayabiliyorum. Ne var ki her updatede bunlar sıfırlandığı için her seferinde düzenlemekten sıkıldım.
yeni sezon çıktı karlı bir haritada geçiyor.
ayrıca oyunu 3 gün ücretsiz oynayabilirsiniz. ben şuan indiriyorum merak ettim nasıl bir oyunmuş diye.
bok gibi oyun sakin indirmeyin hiç değmez 26gb indirmeye. biz snowrunner dan devam
böyle kaldı düzelmiyor sdahggads
iyiki indrimeyip geforce nowdan denemişim , gerçektende dediğinizde haklısınız GB tasarrufu yaptım resmen