Expeditions: A MudRunner Game (ana konu)

Expeditions: A MudRunner Game

SnowRunner’ın devam oyunu olmayan Expeditions: A MudRunner Game, gamescom 2023 özel yayınında duyuruldu. Saber Interactive, MudRunner üzerine inşa ettiği keşfedilmemiş toprakların gizemlerini çözebileceğiniz ve bilimsel keşiflere çıkmanızı sağlayan yapısı ve mekanikleri ile ara oyun çıkarmayı uygun görmüş gibi duruyor. Yine Focus Entertainment altında yayınlanacak ve 2024 yılında çıkması planlanıyor. Daha büyük bir oyun bekleyenleri hüsrana uğrattı. Aşağıda ayrıntıları açıklıyoruz.

3 Beğeni

Snowrunner’a DLC çıkarmaktan yeni oyun yapacak zaman bulamıyorlar. Baktılar DLC satışları düştü 2, 3 copy paste yapıp, 3-5 tane de yeni asset koyup ara oyun çıkaralım da yolumuzu bulalım dediler herhalde.

Snowrunnerin aynısı olmuş bu :grinning: devir artık öyle bir devir olmuş ki güncelleme ile gelecek olan şeyleri ayrı oyun yapıp satıyorlar. Rezillik, mfs de de aynı durum var güncelleme gelmesi gerekirken ayrı oyun çıkarıyorlar 2024 diye.

3 Beğeni

ayak üstü hemen çektim :smiley: özlemişim

scs videosuna hazırlanıcam burada önemli bir şey yoktu

6 Beğeni

Bu bildiğin Snowrunner DLC’si?

1 Beğeni

doktor görmezden gelmemizi söyledi :smiley:

2 Beğeni

aynısı train sim world hocam :))))))

1 Beğeni

Yahu oyunun tanıtım videosunda bile tekerler havada. Hiç mi bir şey yapmadınız aynı motor aynı assetler her şey aynı ise bu niye bir DLC değil?

bu oyun focus’tan ayrılmak için yapılan bir olay. asıl oyunda elbette fizikler artık daha iyidir de öyle değerli ve ana oyunu saber bağımsız çıkarmak istiyor gibi anlaşılıyor. focus ile son oyunları tabii başka stüdyoları da var ancak asıl oyunu bunlara kaptırmazlar çünkü thq nordic ile embracer group’a bağlılar.
ilk yarıda bu oyunu çıkardıktan sonra asıl mevzuya geçeriz umarım.

Peki Spintires ile Mudrunner arasında olan olayların detayını nereden öğrenebilirim?

burada da yazdık(ana konularda) ana sitede de haberleştirmiştik zamanında ancak olaylar durdu.

Bulamadım da dur bakayım şimdi merak ettim.

1 Beğeni

neyse istenmeyen bu çocuğun keyini göndereceklermiş. video hazırlayıp yayınlayacağım. snowrunnerı indirmiştim ama modlara tekrar abone olmak gerekiyor onu anlamadım uğraşamadım oynamadım.
bu üvey evlatla takılalım.

1 Beğeni

Mod.io’ya hesabınla giriş yapman yeterli. Orada önceden tüm beğendiklerin saklı zaten. Aynı hesapla SnowRunner’a giriş yaptığında indiriyor hepsini.

üvey evlat geldi akşam indirip göz atacağım da mal ortada heyecan yok. paranızı da buna vermeyin gidin güzel güzel oyunlar alın.

1 Beğeni

Şu an oynuyorum. 29’a kadar ambargo var. Video çekeceğim. Canlı yayında da gösteririm. Sardı mı? Tabii biraz daha aydınlık ve net ortam var. Yeni mekanikler güzel ama çoğu şey SnowRunner için de gelebilirdi. Muhtemelen mevcut içeriği sonuna kadar bitiririm. Süspansiyon daha esnek ve sanırım SnowRunner’daki bazı hataları yok. Lastik basıncını ayarlamak güzel. Envanter sistemi güzel olmuş. SnowRunner ile iş sistemi, craftlamak vb. o süreçleri çok harika yapmışlardı şimdi envanter ve cargo olarak ayırmışlar. Bunların toplamı bir sonraki ana projede yer alırsa on numara olur. Aslında benim de kendi proje planımda benzer iş - envanter sistemi özellikleri vardı.

3 Beğeni

İlk haritada uğraşmak çok kötü zaten crawling yapacak olsam Beamng oynarım çünkü fizikler bambaşka ama sen bizi oraya git buraya git yeni bir oyunu tanıtmak için çok kötü bir harita tercih edilmiş. Oynamaya devam edemiyorum ama aynı zamanda bazı parçaları açmak ve ilerlemek için mecbursunuz gene sinir krizi geçiriyorum.

fizikler gene aynı maalesef farklı araçlara geçince ve hızlanınca saçmalıyorlar aslında oradaki gerçekçilik çok iyi ama maalesef kötü ya
ilk haritayı bitirdikten sonra pazartesi-salı video çekerim. ama çok oynayabileceğimi pek sanmıyorum. mantık dışı bir şey denemişler. birkaç şey iyi diye aslında iyi olan nedir? lastik basıncını ayarlamak için niye uğraşayım gösterdikten sonra bir kere bile bakmadım. :smiley: ? snowrunnerda olsa tamam.

iyi bari video ve yayında baya gömücez sevindim. :smiley: gömerek doğrulara ulaşabiliriz.

3 Beğeni

Bekliyoruz hocam. :slight_smile:

Akşam 20:00’de ambargo kalkıyor ve yayını açıyoruz. Videoyu çektim ama uzun oldu aslında yayınlamasam diye düşünüyorum da paylaşayım çünkü kasımdan beri video paylaşmadım. Ama direkt yayına gelmek isteyen varsa orada gösteririm.

1 Beğeni