Euro Truck Simulator 2 - Türkiye Araştırması (Avrupa kısmı Trakya)

İnşallah İpsala Sınır Kapısı olur. Bi’ de Şarköy-Uçmakdere yolunu yapsalar efsane olur.

1 Beğeni

sağol sanayi bölgeleri dışında landmark tarzı simgesel noktaları kaçırmamak lazım sonra göz önündedir ama oyunda yer almaz üzülürüz

– bir de şimdi tamam ufak bir yer eklenecek ancak büyük bir topluluk var en çok oynayan türkler :slight_smile: ayrıca rusya’nın st. petersburg bölgesine göre daha avantajlı bir konumdayız bu nedenle şu an kafamda kurduğum şekilde yapabilirler.
Çorlu, Lüleburgaz gibi yerler zaten Baltık’tan da bildiğimiz sanayi bölgeleri(işleri aldığımız yerler) olacak. Etrafında da bol bol bina göreceğiz.

Keşan-Şarköy,Malkara-Tekirdağ yolunu çok istiyorum. Oralarda dikkat çekenleri yazarım.

6 Beğeni

o zaman beyler

:smiley:

8 Beğeni

Silivri de trakyada len :smiley: İnşallah silivriyide eklerler :stuck_out_tongue:

1 Beğeni

Velimeşe de bulunan avrupa serbest bölgesi olmalı.Sürekli yabancı tırların işlediği bir yer.Memlekette olsaydım görüntüleyebilirdim ama maalesef Aydındayım.Trakya bölgesinde landmark olarak çok ayırt edici yerler yok maalesef daha çok sanayi bölgeleri dikkat cekiyor.Selimiye camii,uzunköprü köprüsü, dışında pek bir şey aklıma gelmiyor.Ha birde tırların soyulduğu çorlu kore mahallesi var :rofl: :rofl:

Bir video buldum 360° çekim avrupa serbest bölgesi.

1 Beğeni

Çorlunun gençleri bir başkaaaa :joy: :joy: :joy:

1 Beğeni

Silivriyi Yapmışken Cezaevinide Oyuna Ekleseler İyi Olur

1 Beğeni

Maalesef Trakya bölgesi olarak tarım ve sanayi alanına yönelmiş olduğumuz için pek kültürel varlık yok olanlar da korunamamış bkz. Çorlu Kalesi.

SCS Forumda; Road to The Black Sea DLC’sinde Gelibolu Yarımadası’nın neden yer alması gerektiği ve nasıl yer alabileceği noktasında bazı bilgiler paylaşmaya çalıştım. Umarım faydalı olur. Siz de eklemeler yapabilirsiniz. SCS, oyuncu topluluğunun kendini ifade edebilmesi için güzel bir fırsat sunuyor. :+1:

:arrow_right: Buradan paylaşımıma göz atabilirsiniz.

9 Beğeni

SCS Forumda; il,ilçe ve köy giriş levhaları ile ilgili bilgi ve görsel paylaşımı yaptım. Umarım DLC’de örnek yerlerin tümünü görebiliriz.

:arrow_right: Forumdaki Mesajım

7 Beğeni

Gayet güzel bir yazı olmuş, tebrikler.

SCS forum daki yazını çok beğendim eline sağlık, güzel olmuş…

Senin İstanbul Nüfusundaki resim Mayıs 2014’de daha yenisi var

@kwnkos ve @YakupY Çok teşekkür ederim. Katkıda bulunmaya çalıştım.

@Canko Karşı şeritten çekilen görüntüye bakmamıştım. Asıl konu yerleşim birimleri levhalarının biçimleri üzerine olduğu için örnek görüntülerin tarihleri üzerinde pek durmamıştım. Tabiki en yenisi olsa daha iyi olurmuş.

1 Beğeni

Buraları nasıl yapacaklarını merak ediyorum doğrusu

2 Beğeni

kantar olayının gelme ihtimali var mı?

oradan düz gidilir çünkü orası daha yeni yapıldı ve dönersek sanayi den çok apartman görürüz

Kantardan önce rüşvetin gelmesi lazım. :joy:

2 Beğeni

kantarın eklenmesi gerek sınır kapılarında bile değişikliğe gitmişler daha tam olarak ne yaptılar bilmiyoruz ama bir şeyler değişmiş yazdılar zaten ama kantarda ve ats ağırlık istasyonlarında artık başka bişey de olsa güzel olurdu sınır kapılarında eğer evrak mevrak falan filan bişey düşünüyorlarsa tabii

2 Beğeni