Euro Truck Simulator 2 - Tavsiye Modlar

bende test ettim gerçekten kaliteli fakat sinyaller kadranda gözükmüyor ve kadrandaki hız gps teki ile uymuyor düzelir umuyorum ileri sürümde :smiley:

3 Beğeni

Kabinde sağa sola bakarken kafa hareketlerini yumuşatan bir plugin keşfettim. Belki kullananlar vardır ama daha önce denemeyenler mutlaka deneyin derim. Kurulumu gayet basit, rarın içindeki dosyayı oyunun kurulu olduğu x64 klasörünün içine atıyoruz. Oyuna girdikten sonra delete tuşu ile plugin açılıyor hassasiyet vb. ayarlar ordan yapılıyor.
https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=34&t=223989

4 Beğeni

İlk defa gördüm tam aradığım türden bir şeydi teşekkürler

2 Beğeni

Şu autocenter olayını bilen varsa bi yardımcı olabilir mi?

kabinde veya dışarda sağa sola bakma için tuş atayabilirsin. sağa ve sola bakma diye seçenekler var.
kabinde sağa sola vb. tuş kombinasyonundan başka ekstra.

Arkadaşlar, Pannickus adlı arkadaştan mod satın alan oldu mu acaba ?

1 Beğeni

@bekoliko Pannickus public yapıyordu modlarını, ücretliyemi dönmüş ?

Evet, artık modlarını ücretli olarak sunuyor. MAN modlarına da güncelleme istedim ama yapmayacağını söyledi. Facebook’ta “Mods By Pannickus” sayfasında var modları. Aslında Scania Modunu alan arkadaş varsa bende de DAF modu var, birbirimize paslayalım diyecektim, onun için soracaktım. 10 Euro’ya satıyor, mâlum Euro kuru. :smiley:

Pannickus önce modlarını ücretsiz yaptı, sonra malum kişiler modları başka sitelere yükleyince, fb üzerinden paid mod satmaya başladı, en son trader’larla savaşıyordu. 22 Ağustos’ta mod yapmayı bıraktığını açıkladı.
xxt

5 Beğeni

Mod yapmayı bıraktı ancak modlarına destek vermeyi sürdürüyor, özelden sordum. Hatta DAF için birkaç bir şeyler istedim, listesine eklediğini söyledi.

Arkadaşlar yeni sürümde çalışan Kassbohrer çimento silo dorse ve Serin, Fesan gibi damper dorseler biliyor musunuz?

SCS In Pannickus Out!

Giants için mod yapsın kurallara uyduğu sürece sıkıntı yaşamaz. FS 22 ile umarım kendi mod merkezi ve topluluğu daha ileri taşınır.

3 Beğeni

Yok mu bir modcumuz DAF E6 için güzel bej siyah tonlarında bir interior yapsın :smiley:

Bu CMI’nın bi sitesi falan yok mu mod alabileceğimiz? Adama facebooktan yazıyoruz cevap vermiyor. :smiley:

Merhaba elinde ya da bildiğinde tanıdığında sal dorse modu linki var mı? Marka farketmez:((

1 Beğeni

Arkadaşlar merhaba, bir interior modunda perde ve yan perdeler var ama görüş açısını çok engelliyor. İnterior içinden de kaldıramıyorum, bunu silmek için kod falan var mı mod içinde?

Şu ışıklı tabelayı modun kendi içinden düzenledim ama hiçbir şekilde rengi vs. değişmiyor. Ne yapmam lazım buna?

ECMods Neoplan Tourliner 2021 Modu

Aracımız yayında.

15 Beğeni

Sal dorse kullanmak isteyenler için Tırsan,Sertsan,Aydeniz,ve harfiyat dorse Öztreyler içinde bulunan dorse paketi https://www.kamyonyama.com/ets2-platform-dorse-paketi-1-38-x/ ! sürüm 1.38 diyor fakat güncel sürümde çalışıyor ets2_20210904_163133_00|690x388

12 Beğeni