teşekkür ederim
Neoplan Cityliner moduna, yapımı devam eden Neoplan Yeni Tourliner ve Temsa Safir II araçlarına ait gelişmeleri ve güncellemeleri Modlarımız | EuroCoach Mods sayfasından takip edip haberdar olabilirsiniz.
yeni travegonun gelismelerinide takip edebilirsiniz
Yeni Tourliner 1 aydır convertte bitmeye yakın olduğunu hissediyorum… Hele Cityliner’ı gördükten sonra… Çok heyecanlıyım
Tavsiye edebileceğiniz volvo low deck çekici modu var mı ?
oyuncuyuzbis modları ücretli. acaba bu modları satın alsam güncelleme ile tekrar almak gerekir mi
Ücretli değil, isteyenler destek olmak için ücretli alabiliyor. İndirmek istediğiniz modun sayfasını aşağıya kaydırınca “Modu Ücretsiz İndir” yazısı görürsünüz.
1.41 için bildiğiniz yanaklı lastik modu var mı?
Arkadaşlar merhaba, bir sorum olacak;
Şu mod: [1.35] DLC Krone BDF addon by Pannickus for MAN TGX E6 BY MADSTER - SCS Software
Şu moda entegre edilebilir mi? MAN TGX E6 by Gloover v.1.7 (1.43) 10.02.22 - SCS Software
Modifiyesiz, sade bir axor 1840 modu var mı bildiğiniz?
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2568277001
Scania S serisi için harika bir interior olarak bunu kullanıyorum
Ben midilli sevdalısı olarak bunlardan kassbohrer almıştım zamanında,sonra üstüne düşmediler.Bir de bunları çıkarmışlar.
1.41 için yanak modu:
Önerebileceğiniz kaliteli araba modu var mı?
Normalde ETS2’de araba modu kullanmam ama nedense canım çekti
Hulk gibi bir şey sanırım kaliteli araç modu bulmak dün çok aradım da düzgün mod bulamadım ben.
En kalitelileri şu anda Steam’deki Skoda Superb modları. Yanında karavan römorkuyla da geliyor.
kullanmadım modu ama videosunu gördüm iyi birşeye benziyor denemeye değer gibi
Bu kaliteli modun kullanilmamasina gönlüm razi olmadi biraz düzeltim isteyen olursa link vericem.2 farkli motor sesi var volvoya ait değil.Videoda gösterdim.Navigasyon cihazlarindan biri katettiğiniz yolu gösteriyor.