Sogard3 tarafından yapılan ProfiLiner modu 1.39’a güncellenmiştir.
Ayrıca bu sürümde @ONURKULL abimin çizdiği 2 yeni stop lambası ekleniyor
ve çıkar çıkmaz çalınıyor, hemde paralı moda ekleniyor;
@Burak34 sağolsun farketti ama yapacak birşey yok herkese açık bir ortam ve herşeye sahip çıkamıyorsunuz.
welcome to piyasa
nerede bu hırsızın yeri bence herkes gidip yazsa iyi olur
Hırsızın mekanı
vay adi şerefsiz
Terbiyesizliği cezasız kalmaz merak etmeyin, 1-2 güne gruplara o mod düşer patates olur…
Sogard ında plaka modunu çalıp eklemişler moda. Bedava moda ekleselee gam yemicem, 10 pound yazmış bide, Allah’ın apaçisi poundu nerde gördüyse Kalkmış bide kapak resmine koymuş, bir insanda haysiyet, onur, gurur yoksa istediğin kadar küfür et, yaz çiz umrunda olmaz abi o yüzden germiyorum kendimi.
@Byozgatli dediği gibi 1 kişiye satar 2 kişiye satar 3 üncüsü yüklediği zaman biyere ondan sonra patinaj çeker mod satcam diye.
W H A T I A M C R E A T I N G
etkileyici
Kendi konumu baltalıyor gibi oluyorum ama;
Actros MP1 modu var hatırlarsınız güncellendi; ss’leri alamıyorum şuan iş bilgisayarımdayım. Mod takip edenler için 2 sorum var:
- farları ets1 deki gibi olmuş güncellemeden sonra. yani tamponun içinden el feneri yanıyor gibi yanıyor. bu bendeki başka bir moddan mı patlıyor acaba diye bi düşünüyorum
- tüm tırların frenleri resmen çakıyor. karbon seramik frenli 911 porsche’den daha iyi duruyor. gördüğüm bi fizik modu yok. base dosyaları içinde bu ayar nerededir?
Benden önce davranmışın paylaşmaya
Project Balkans v 5.0: ProMods 2.51 addon for 1.39.x
Arkadaşlar, Mercedes MP4 için beyaz renk modu falan var mı? Aracı en açık beyaz rengine getiriyorum ama griye çalan bir beyaz rengi oluyor. Var mı bunun bir çözümü ya da modu?
Alex’in mp4 modu ya da schumi’nin mp4 modu sorunu düzeltebilir.
Alex mp4 modu 1.39’da aktif mi? Ayrıca BDF tandem moduyla kullanıyorum, umarım sorun çıkarmaz. Schumi’yi deneyeceğim.
Schumi’nin modu BDF modunu desteklemiyor maalesef. Alex’in MP4 modu da çalışmıyormuş sanırım.
Eugene Volvo’yu unuttu. Ama şu anlık idare edecek bir Fix gibi.
https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?t=293613
Akıyor bu ay maşallah
https://teknoseyir.com/wp-content/uploads/2020/05/3bd8e6c5b762a9a.gif