Euro Truck Simulator 2 - Tavsiye Modlar

Sogard3 tarafından yapılan ProfiLiner modu 1.39’a güncellenmiştir.
Ayrıca bu sürümde @ONURKULL abimin çizdiği 2 yeni stop lambası ekleniyor :clap:
Imgur
Imgur

15 Beğeni

ve çıkar çıkmaz çalınıyor, hemde paralı moda ekleniyor;

@Burak34 sağolsun farketti ama yapacak birşey yok herkese açık bir ortam ve herşeye sahip çıkamıyorsunuz.

12 Beğeni

welcome to piyasa :smiley:

5 Beğeni

nerede bu hırsızın yeri bence herkes gidip yazsa iyi olur

6 Beğeni

O hırsızın modunun videosunu bile çektin :slight_smile: tako modu tanıdık geliyormu?

7 Beğeni

Hırsızın mekanı

4 Beğeni

vay adi şerefsiz

4 Beğeni

Terbiyesizliği cezasız kalmaz merak etmeyin, 1-2 güne gruplara o mod düşer patates olur…

5 Beğeni

Sogard ında plaka modunu çalıp eklemişler moda. Bedava moda ekleselee gam yemicem, 10 pound yazmış bide, Allah’ın apaçisi poundu nerde gördüyse :grinning: Kalkmış bide kapak resmine koymuş, bir insanda haysiyet, onur, gurur yoksa istediğin kadar küfür et, yaz çiz umrunda olmaz abi o yüzden germiyorum kendimi.

@Byozgatli dediği gibi 1 kişiye satar 2 kişiye satar 3 üncüsü yüklediği zaman biyere ondan sonra patinaj çeker mod satcam diye.

14 Beğeni

W H A T I A M C R E A T I N G

etkileyici

1 Beğeni

Kendi konumu baltalıyor gibi oluyorum ama;

Actros MP1 modu var hatırlarsınız güncellendi; ss’leri alamıyorum şuan iş bilgisayarımdayım. Mod takip edenler için 2 sorum var:

• farları ets1 deki gibi olmuş güncellemeden sonra. yani tamponun içinden el feneri yanıyor gibi yanıyor. bu bendeki başka bir moddan mı patlıyor acaba diye bi düşünüyorum
  • tüm tırların frenleri resmen çakıyor. karbon seramik frenli 911 porsche’den daha iyi duruyor. gördüğüm bi fizik modu yok. base dosyaları içinde bu ayar nerededir?

XBS’ yine döktürmüş…

DAF NT

19 Beğeni

Benden önce davranmışın paylaşmaya :smiley:

Project Balkans v 5.0: ProMods 2.51 addon for 1.39.x

Arkadaşlar, Mercedes MP4 için beyaz renk modu falan var mı? Aracı en açık beyaz rengine getiriyorum ama griye çalan bir beyaz rengi oluyor. Var mı bunun bir çözümü ya da modu?

Alex’in mp4 modu ya da schumi’nin mp4 modu sorunu düzeltebilir.

Alex mp4 modu 1.39’da aktif mi? Ayrıca BDF tandem moduyla kullanıyorum, umarım sorun çıkarmaz. Schumi’yi deneyeceğim.

1 Beğeni

Schumi’nin modu BDF modunu desteklemiyor maalesef. Alex’in MP4 modu da çalışmıyormuş sanırım.

1 Beğeni

Eugene Volvo’yu unuttu. Ama şu anlık idare edecek bir Fix gibi.
https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?t=293613

1 Beğeni

Akıyor bu ay maşallah
https://teknoseyir.com/wp-content/uploads/2020/05/3bd8e6c5b762a9a.gif

Klasik severler için Ventyres’ten Magirus-Deutz 256/310/340… (El Capitan Kriechbaum farkıyla :slight_smile:)

Imgur
Imgur
Imgur

Download

27 Beğeni