tek kelimeyle yarı ATS havası katan, Güney Amerika eksenli en baba harita modu olmuş.
Salta şehri başlangıç yaparak 2 saat oynadım. çok fazla otobüs terminali bulunmakta. yolları gerçekçi yapabilmek için çok yerde tırtıklanma mevcut, optimizasyon mükemmel.
İberia öncesi tavsiyedir.
Eklemeye gerek var mı bilemiyorum ama sadece burayı takip eden vs. varsa… Ekleyelim
TR Extended Map İstanbul Edition Modu;
Krone Megaliner HD Flatbed Dorse modu;
Aaa, bu map modundan haberim yoktu yeni mi çıkmış??
Man modlarından tanıdığımız Madster geri döndü, fakat modlarını ücretli yapma kararı almış.
Yine kararına saygı duyuyorum fakat 1.18’den bu yana kullandığımız Man Euro 6 modunu 15€’dan satışa sunması ve sanki yeni bir şeymiş gibi video çekmesi, çok saçma ve gereksiz olmuş…
fskahjgfhasjkkhjgfahjgfahjk bu doğru mu ya
Scs aracı getirmeden önce güzel moddu o zamanlar yapsa daha iyi olurdu. Şimdi pek anlamı kalmadı bunun, fixlerini bile başkaları yaptı son zamanlarda yanlış hatırlamıyorsam
keyfi bilir scsnin araçlarıyla oynarım bende.
Şu mod satma olayı son zamanlarda yine trend oldu. Zamanında bende yaptığım modları sattım iyi de para kazandım ama artık olayı farklı bir noktaya taşıdılar. Herşeyi satmaya çalışır hale geldiler. Dediğin gibi 1.18den beri ücretsiz yaptığın aracı üstüne ne koyarak satılabilir hale getiriyosun ki? Hani oyunda olmayan bir özelliği bazı trickler le araca adapte etmiş olursun (swap body gibi) satarsın anlarım… Gereksiz.
Ufak tefek görsel değişikliklerle SCS modeline giydirme yaparak 15€ gibi komik fiyata satmak saçmalıktır.
Belki eklenmiştir buraya bilmiyorum ama ben yinede ekleyeyim
Kapalı yollara giriş sağlayan mod (Çarpı ile gösterilen girilemeyen yollar)
1.35 demesine bakmayın çalışıyor ben sorunsuz oynuyorum sürürmüm en günceli 1.39
TR Extended ve Promods ile de çalışıyor
1-2 €ya satsa anlarım. Ama bu fiyatların üstünde satılan hiçbir moda saygım olmaz.
Krone Mega Dryliner Sogard3 1.39
Şuan en kaliteli gerçek şirketler modu hangisi acaba yardımcı olabilir misiniz?
Sogard3 tarafından yapılan Megaliner modu 1.39’a resmi olarak güncellenmiştir.
Actros MP4 için Barsan Skin modu var mı bildiğiniz kaliteli. Ama önünde “L” işareti olmayanından.
https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?p=1261875#p1261875
Bunu indirin ben önde L olmayan .dds dosyasını atacağım özelden
Modu indirip kurdum, haritada Ceibo yazan görsel çıkıyor ama şehirler yok, harita erski harita çözemedim malesef
bir yerde yanlış yapılıyor … ben gündüz oynadım dragpit kardeşim. Hasan kardeşim de biliyor hatta ona da gönderdim… Mod sıralamasının resmini bana özelden atar mısın çözelim
ayrıca oyunun en başında .mbd olan kısım seçilecek modu kurarken…
Özelden yazdım kardeşim, sanırım ben DLC yazan kısımları indirmedim pek alakam yok modlarla ilgili o nedenle olduramadım Şimdi onları indirip tekrar deneyeceğim olmazsa iletişime geçerim.