Kesinlikle senden bir videoyu hak ediyor ![]()
Actros MP5
Version 1.2
- fix MAT errors on s_stripe
- fix painted Mirrors and Mirror Cams
Mercedes Benz New Actros 2019 [Update 1.44/ 01.06.2022] - SCS Software
Sitedeki konuyu yine güncelle ![]()
Sitedeki yorumları okudum da bu arkadaşlar nereden aldılarsa gazı çabuk uçmuş gitmiş. Ya da @HasanOfke n’aptınız adamlara böyle bunlardaki geri vites Actroslardaki viteste yok ![]()
Şu Actros yüksek poligondan devam edecekse ben kullanamayacağım,sistem yemiyor ![]()
Sistemim yine oynatıyor ama fps drop çok oluyor.
Actros MP5’in Kriechbaum sesleri mi daha iyi yoksa EVR mi?
Valla bana kalırsa ilk çalıştırma ve düşük devir sesleri Kriechbaum’un daha iyi,ancak Kriechbaum’un modu Schumi’nin Actros Reworked modu
(Mercedes Actros MP4 Reworked v3.1.1 [Schumi] [1.45] - SCS Software) ile çalışmamakta.
Evr nin modu Reworked araç ile çalışıyor,ve Evr’nin sesini özellikle 90 sabit ve camı biraz açıp giderken ki o sesi çok çok daha iyi geliyor. Bu arada Mp5 değil Mp4 demek istedin sanırsam. ![]()
Yok MP5 için diyorum. 3 adet indirme versiyonu var: Standard sesi, Kriechbaum sesi ve EVR sesi diye.
Olsun fark etmez sonuç olarak ses aynı olacak,Evr sesi dahil olarak indiremezsiniz zaten modu.Sadece o sese uygun aracın linkidir. Bana kalırsa hala EVR daha iyi.
EVRde beni çok rahatsız eden kabin içinden gelen vites değiştirme sesi var. O sesi nedense kaldırmadılar.
O ses aslında gerçekten var ama cidden hafif şekilde ve bu kadar fazla rahatsız edici şekilde değil,biraz fazla geliyor ama gerçekten modda.
Tam olarak attığım ses kaydındaki 6 saniyeden sonraki ses vites değiştirirkende geliyor bu ses dışarıdan çekildi aracın yani gerçek Actros çalıştırırken kaydettim içinden bu kadar ses gelmiyor gerçekte işte.Ama modda fazlasıyla geliyor dediğiniz gibi.Ufak bir ayara ihtiyacı var
https://drive.google.com/file/d/1mzlOl9ucVPETQm-GnP1Un7qegnXyX9hz/view?usp=sharing
@EmirAkcaman kardeşlik buradaki mod ücretli değil mi yav ![]()
ne ara ücretsiz upload ediyorlar.
Fred ve HBB gibiler çok haklı da neylersin işte.
Bana Mercedes MP3 modu önerebilir misiniz ?
Artık ücretli olan modların kaderi oldu abi. Adamlar pusuda bekliyor ücretli bir şey çıksın da modhub ta paylaşalım diye Yapacak tek şey linki şikayet etmek onun haricinde ne yazık ki yok Birkaç sürüm yayınlarlar sonra bırakırlar diye düşünüyorum…
Bence bi kamyon moduna 30 € değer biçmek bana haksız kazanç gibi geliyor. Sembolik bir fiyat olarak 1-5 € arasında olsa herkes almak ister ama 30 € olması beni biraz yapımcılarına karşı öfkelendiriyor.
serbest piyasa sonuçta. omsi 2 dlc’leri de hak etmiyor mesela ![]()
bir de istiyor ama mesela türkiye’den o parayı veren var mı ona bakmak lazım.
en temizini evr yapıyor fiyatlandırma konusunda
Ücretli modların başına ilk defa gelen bir durum değil bu yıllardır aynı şey yaşanıyor. Yabancı piyasada bir moda 100€ para verenler bile var. Adamın imkanı ve zevki var parasına bakmıyor özel mod yaptırıyor. Bir çok satış yapan modcu gibi modu yapıp piyasada satışa sunarsan modun kaçınılmaz sonu mod siteleridir. Satış yapıp da modu koruyabilen yapımcı sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Adam kimsenin kafasına bunu alın diye silah dayamıyor. Yapıyo modunu 40-50€ fiyat biçiyo imkanı olan alıyor. Mod bir noktadan sonra paylaşıldı bile adam zaten cüzdanını dolduracak kadar satış yapmış oluyor ![]()
F-Max in ücretsiz yapıldığı bir mecrada herhangi bir tırın 30€ etmesi pek içime sinmiyor. ![]()