Ben de daha yeni geçtim. Herhangi bir şeye gerek yok…
Hocam yeni görebildim mesajınızı. JBX modunu nereden indireceğim yardımcı olabilir misiniz? Kendi forum sitesined JBX 2.0 modu görünüyor ancak download a tıkladığımda beni alakasın bi Google Drive adresine yönlendiriyor daha önce indirdiklerimin sayfasına. Tam olarak çözemedim.
Bu sayfadan satın alım işlemini öğrenebilirsiniz.
https://i.wheelsage.org/pictures/renault/premium/autowp.ru_renault_premium_33.jpg
Premium’un bu kasası için mod tavsiyeleriniz?
MRD Husky’den Yeni MAN
MAN GX 2020 | 1.37 by MRD Husky / Husky blue eyes, on Flickr
MAN GX 2020 | 1.37 by MRD Husky / Husky blue eyes, on Flickr
MAN GX 2020 6x2| 1.37 by MRD Husky / Husky blue eyes, on Flickr
15 Dolar (şuanki kurla 105TL) sadece görüntü moduna verebileceğim ücretin çok çok üzerinde maalesef. O yüzden ücretsiz ya da daha makul olan grafik paketlerine yönelmek mecburiyetindeyim. Teşekkür ederim. ![]()
Sinyal sesleri çok hoşuma gitti motor seside güzel olsaymış tam olurmuş ![]()
![]()
NaturaLux modunu orjinal sitesinden indirmeye çalışıyorum. 7 adet dosyadan birincisi normal doğru şekilde 1 GB olarak indi ancak ondan sonraki 6 dosya her ne sebepten bilemiyorum sürekli 64-65 MB’a gelince otomatik olarak indirmiş gibi tamamlandı diyor. Halbuki dosyalar 1’er GB. Nedenini bilen ya da başına gelmiş olan var mı?
Firefox dosyaları indirmeyi kestiği için Chrome yükleyip denedim ancak o da yarıda kesti. İnternet hızım 23-24 Mbps. Sorun nedir acaba?
Bu mod’un dosyalarını indirirken, sıra ile sadece 1 tane dosya indirin. Linkleri ikişer üçer indireyim dersen, bu şekilde hata veriyor…
Onu farkettikten sonra tek tek indirmeye çalıştım hocam. Sadece 1. ve 2. dosya normal şekilde indi geri kalan dosyalar 60 ya 110 MB’a gelince kalıyor. IDM ile indirmeyi denediğimde ise 60 MB’a gelip “Zaman Aşımı” hatası veriyor. Dün geceden beri bununla uğraşıyorum…
Düzenleme: Deneyebileceğim tüm yolları denedim ancak maalesef sonuç yok…
Merhabalar oyunu daha gerçekçi kılmak için mod tavsiyeleriniz nelerdir tır parçaları vesaire. Ayrıca dorse alımından satın alabileceğim seçeneği bol dorse skin modu var mı? 1.37 sürümüyle uyumlu olması gerekiyor tabii ![]()
Yeni klasör açın, bir numaradan başlayarak bu yeni klasöre sırasıyla indirebilirsiniz… Bu sonuç verecektir.
Onu denememistim. Ana indirilenler klasorune indirmeye calisiyordu. Umarim sonus verir hocam. ![]()
@YakupY maalesef o da olmadı. Sürekli 63 MB’ta kalıyor…
Denedim bana da hata verdi. O nun yerine bunu öneririm, hem daha az kaynak kullanır, hem de iş görür
[RELEASED] ProjectNG [2.0] byDamianSVW - SCS Software
Bu mod halen yapım aşamasında sanırım. Ücretsiz mi sunulacak bilgin varmı?
Bir de bunu deneyelim o zaman. Çünkü NLMODS Formunda açtığım konuda da çözülebilen bir şey olmadı maalesef. Teşekkürler. ![]()