valiant ve swift ile anılara yolculuk hee
SCS köreltiyor böyle insanları…
Manin lisansizkenki adı neydi hatırlayamadım dav , ivedo, majestic, runner valiant,swift vardı mani hatirlayamadim
Man zaten lisanslı geldi oyuna.
Evet doğru german tructa almışlardı lisansı
Arkadaşlar bu 1840 modunun içindeki aksesuarlar mod mu yoksa 1840’ın kendi eklenebilir parçası mı bilen var mıdır? Ben indirdim ancak bu aksesuarlar yoktu düzenleme ekranında. Ayrıca bu mod 1.35 diye paylaşılmış 1.36’da kullanılabilir mi? Teşekkürler.
Mod:
Aksesuarlar bu videoda var:
Ancak bu videoda yok ve ben denediğimde bu şekilde sadeydi araç:
Yukarıdaki eski ve ayrı bir mod, 1.35’te çıkmıştı. Aksesuar değil yani. Alttaki de 1.36 güncel bir mod.
Hatırladığım kadarıyla çalışıyordu.
Alttaki mod gerçekten de bire bir yapılmış. Ben onu öneririm…
Alttakini kullanman tavsiyemdir. Baya güzel bir sesi var.
Fakat HQ bir mod olduğu için sistemin ortaysa biraz kastırabilir.
Teşekkür ederim. Bir format işim oldu oyunları kurar kurmaz deneyeceğim. ![]()
Volvo FH 3 için detaylı interior ;
Bunu denedim nedense appcrash verdi çok güzel gözüküyor
Çünkü yapımcı 1.37 sürümüne güncellemiş… Muhtemelen sizde 1.36’dasınız.
Evet ben de şimdi gördüm onu. Betadan çıksın deneyeceğim. Dikkatin için sağol.
Ücretli modların bağlantısını paylaşmak doğru değil. Arka tarafta kim ne yaparsa yapsın bizi ilgilndirmez.
1.36 için tüm kilitleri kaldıran bir mod mevcut mu? Yeni profilde para kazanmak değilde bir şeylerin kilitli olması sıkıyor bit yerden sonra.
Selamlar.
Oyunu %400 ölçekleme ve tüm ayarlar en yüksekte olacak şekilde 43" TV’de oynuyorum. Shaders kullanıyorum. Ancak gerek screenshot gerekse oyun içinde beklediğim o kaliteli görüntüyü tam anlamıyla alabildiğimi düşünmüyorum. Önerebileceğiniz grafik modu vb. var mı?
Uzun süre Project Next-Gen kullandım ama JBX önerimdir…
NaturaLux
ProjectNG 2.0
JBX Graphics 1.6.6
Ücretli mod 14 dolar bağış karşılığında veriliyor.
Peki hocam JBX modunu kurup oyunda mod yöneticisinden aktif ettikten sonra herhangi bir şey yapmama gerek var mı?