Euro WALKING Simulator 2
arkadaslar selam, kurt egsoz ve havali korna moduna ihtiyacim var, turk isi yani, kullanan varsa link verirmisiniz. birde otobus varsa super olur. tesekkurler
WOW
Yab yine ets yine boş show ![]()
Bu grafik çılgınlığı nereye gidecek anlamadım.
@SiSL abi SiSL’s Trailer Pack 1.61 e güncellermisin çok güzel ama güncellemedigin için oynayamıyoruz
PAVEL OLAYA EL ATMALI DİYENLER
Kaliteli RP’ler göreceğiz artık. Şimdi O. Kaptan düşünsün…
çok zor iş bunlar ha
20 yılda oldu
Benim tam olarak anlamadığım oyuna arka planda yazılımsal olarak ne eklendi de bu tür şeylere olanak sağlandı onu merak ediyorum. Benzer olarak bu carplay muhabbeti de aynı şekil nasıl yaptılar acaba ?
Pavel tırların kapılarını açmamız 100 yılı bulacak demişti bir sohbetinde adamlar yarın bir gün gta tarzı arkadaşının aracına binip seyahat etmeyi getirseler şaşırmam helal olsun valla adamlara scs bu kadar azimli değil bu tür işler için
Scs dönemi bin yıl sürecek
Modifikasyon ekranındaki yürüme animasyonunu baz alıyorlar ama eklentileri nasıl yaptıklarına dair bir fikrim yok işte animasyon olsun fener vs.
ets topluluğu gözlerımı yasartıyor her gecen gun.
Al sana bir animasyon daha istediğin yerde uyuma eklentisi ile istediğin yerde uyu gitsin
Şunu ETS 2 ye entegre edeceksin Instagrama oraya buraya katmalık video çıkar
Kodlama desteğinde yapay zeka sınır tanımıyor sadece biraz vakit geçirip işi öğretmene ve yazacağın promptun kalitesine bakar en aveli bile kod yazdırabiliyor artık. Bi de biraz kafayı böyle şeylerle sıyırırsın olur biter.