Euro Truck Simulator 2 - Tavsiye Modlar

Euro WALKING Simulator 2

2 Beğeni

arkadaslar selam, kurt egsoz ve havali korna moduna ihtiyacim var, turk isi yani, kullanan varsa link verirmisiniz. birde otobus varsa super olur. tesekkurler

WOW

10 Beğeni

6 Beğeni

Yab yine ets yine boş show :grinning:

Bu grafik çılgınlığı nereye gidecek anlamadım.

@SiSL abi SiSL’s Trailer Pack 1.61 e güncellermisin çok güzel ama güncellemedigin için oynayamıyoruz

PAVEL OLAYA EL ATMALI DİYENLER

5 Beğeni

Kaliteli RP’ler göreceğiz artık. Şimdi O. Kaptan düşünsün…

1 Beğeni

çok zor iş bunlar ha
20 yılda oldu

2 Beğeni

Benim tam olarak anlamadığım oyuna arka planda yazılımsal olarak ne eklendi de bu tür şeylere olanak sağlandı onu merak ediyorum. Benzer olarak bu carplay muhabbeti de aynı şekil nasıl yaptılar acaba ?

1 Beğeni

Pavel tırların kapılarını açmamız 100 yılı bulacak demişti bir sohbetinde adamlar yarın bir gün gta tarzı arkadaşının aracına binip seyahat etmeyi getirseler şaşırmam helal olsun valla adamlara scs bu kadar azimli değil bu tür işler için

1 Beğeni

Scs dönemi bin yıl sürecek

Modifikasyon ekranındaki yürüme animasyonunu baz alıyorlar ama eklentileri nasıl yaptıklarına dair bir fikrim yok işte animasyon olsun fener vs.

2 Beğeni

ets topluluğu gözlerımı yasartıyor her gecen gun.

2 Beğeni

Al sana bir animasyon daha istediğin yerde uyuma eklentisi ile istediğin yerde uyu gitsin

1 Beğeni

Şunu ETS 2 ye entegre edeceksin Instagrama oraya buraya katmalık video çıkar

Kodlama desteğinde yapay zeka sınır tanımıyor sadece biraz vakit geçirip işi öğretmene ve yazacağın promptun kalitesine bakar en aveli bile kod yazdırabiliyor artık. Bi de biraz kafayı böyle şeylerle sıyırırsın olur biter.

2 Beğeni