Euro Truck Simulator 2 - Tavsiye Modlar

Sonuçta şirketlerin konumu belli. Veritabanında koordinatları var. Mouse ile seçmek yerine isim yazarak koordinarları almasını sağlamış.

Lojistik haritasında şehre tıklayınca hangi şirketler var bakabiliyorsunuz. Oyunda gerekli veriler var. SCS istese dünya haritasına ekleyebilir bunu. Ama o vizyon yok.

4 Beğeni

pavele bildirmiyorsa sorun yok ihtiyar

3 Beğeni

1.47 sonrası fren yaparken arac kayması yasayanlar mutlaka ındırıp denesın .(bılmeyenler ıçın tavsıye)

1. :Steam Atölyesi::physics
  2. :Steam Atölyesi::Physics

2 modu da aktif edın ayrıca frkn64 ile sorun olmuyor sadece ufak konsol ayarları olması gerek.

arkadaşlar sizde takviye kablosu var mıdır araba yolda kalırsa diye starter vs? ne olur ne olmaz alalım dedim de? yok mu? ihtiyacınız olmuyor mu yollarda? sorayım dedim de

biz kurtarıcıyla çalışıyoruz adaş arkamızdan geliyor

siz zengin adamlarsınız hesaplar milyonlarca euro var normaldir. biz garibanız.

2 Beğeni

gerek var mı makineyi zorlamaya soruyorum var mı bu kadar gerçekçilikle ne yapacağız? dsf

2 Beğeni

Sıfır kamerasından sonra, F9 a basıp yalandan da olsa yürümek için mod getirmişler ilgilenenler bakabilir.

8 Beğeni

Güzelmiş teşekkkürler

Osman Kaptan görmesin daha da çok kaptırır :sweat_smile: :joy:

5 Beğeni

Bir ara hand modu vardı direksiyonda eller gözüküyordu onu da biri güncellese ne güzel olur

2 Beğeni

Kamera moduna geçince kasma mı yapıyor?

yok hocam dlss 5 açık ondan dolayı

Aynen birde bu dlss 5 ile beraber apayrı hava katar oyuna

Anladım,bu arada bir moda göre bence gayet iyi yani,yapanın emeğine sağlık

Denedim ama sıkıntı ya, mouse’u devre dışı bırakıyor vs. sıkıntı çıkarıyor. WASD ile yürüyünce de araç ileri gitmek istiyor vs. klavyeden WASD devre dışı bırakmak lazım öyle çözülür ama mouse’u devre dışı bırakınca alt tab mouse aç kapa vs anca kendine geliyor gelişmesi lazım

Biz de kendi geliştirdiğimiz yürüme modunu buraya atalım.

• Amacımız, yalnızca araç kullanmakla sınırlı kalmayan; oyuncunun çevreyle ve aracıyla daha fazla etkileşime girebildiği yeni bir deneyim oluşturmak.
  • :computer_mouse: İlerleyen aşamalarda, mouse ile araç üzerindeki belirli noktalara tıklayarak etkileşim kurulabilmesi planlanmaktadır. (Fernbus etkileşim mantığı)
  • :athletic_shoe: Ayrıca sisteme yürüme sesleri eklenerek deneyimin daha gerçekçi ve doğal hale getirilmesi hedeflenmektedir.

7 Beğeni

Mod çıkınca İstanbul - Edirne arası iyi akar.
https://x.com/NihoArsiv/status/1883479202823110816

1 Beğeni