kriechbaum’un daf ses modu iyimiş. tavsiye ederim bende.
bende kurdum gayet güzel zevk veriyor
ets 2 için tr haritası olarak roextended mi yoksa 2k24 map mi daha güzel yolları ve modelleri olarak hangisi güzeldir ayrıca promods ile oynamakta istiyorum malum promods 2k24 map ilede uyumlu değil sizce hangi map iyidir bi önerisi olan?
Bunu eski bir 2K24 ekibi üyesi olarak söylüyorum; öncelikle haritamızın %60’ı eski yks haritasına ait ve yenilenmemiş, 2k24 promods ile uyumludur → https://www.youtube.com/watch?v=pwR0pAbu8P8 ancak haritanın konumu çok cıvıtıyor. Ben olsam roextended kullanırdım, haritanın tamamı yeniden rework edilmis ve günümüz harita standartlarına uygundur…
haritanın tamamı yeniden rework edilmis ve günümüz harita standartlarına uygundur… dediğin rooxtended içinmi
Steam Workshop::Realistic Economy ETS2 by Quper zorlu bi ekonomi ile oyun daha zevkli olur
Evet Roextended
o zaman onla oynum ama roxtendedte dünya haritasında şehir işimleri dip dibe giriyor yani şehir işimleri büyük o nasıl düzelirki
Sürekli güncelleme geldiği için sadeleşmeye gittim üniversite zamanı ne modlar yüklüyordum
fernbus’a da keşke mod desteği gelse adam akıllı
o zaman senin pcde yer kalmaz valla
tüm pcyi fernbusa feda edebilirim ![]()
Tiger’ın modla uyumlu çalışıyor mu bakmadım ama çalışmıyorsa Tiger’dan yine vazgeçemem gibi
Tiger’in modu direksiyon hareketlerini sertleştirdiği için bırakamıyorum modunu oynanışı %100 etkiliyor neredeyse
Selam arkadaşlar yeni bir modla karsınızdayız
Modumuzda 45 adet bağımsız Havalı korna vardır
Tüm araçlara takabilirsiniz yeterki araçta bu takma yerleri olsun
ETS2’de Roofgrill-Frontgrill-Botomgrill
ATS’de Horns-Cabflares-Topflares
Hayalet kornadır yani görsel olarak bir korna yok ama ses var
yeterki taktığınız yeri unutmayın
havalı kornalar videoda sırası ile gösterilmiştir
Umarım beğenirsiniz
İyi oyunlar
1.53-1.54 test edildi
【Volvo 2021 & 2024 accessory】(Original Map Route Color) Leon mod: Trucks, Chassis, Engine, Transmission, Physics and others bunu steam atölyede aratırsanız bi mod çıkıyor bu modda çarpıların içinden geçebiliyorsunuz xp sayısı artıyor ben oyuncuyusbis mapde esenlerin yanında kullanılmayan köprüde kullanıyorum
Büyük saygı duyduğum beş modcudan biri. Savaş yüzünden bir müddet uzak kalsa da muazzam dönüyor kral. Açıklamaları efsane.
öldü diyorlardı adam ölmemiş king is back
Bizim bu xbs abimiz vardı o öldü mü ne oldu bilen var mı