SCS’nin skandal bir karara imza atıp eklemediği Argostoli - Lixouri feribot hattını ekledim. Oyunda sadece Lixouri - Argostoli hattı vardı. Tarihte belki de ilk kez tek taraflı feribot hattına imza atılmıştı. Bu saçmalığa bir son vermenin zamanı geldi.
Kimse de yapmamış o da ilginç bir durum.
Önemli!
Feribot hattı World of Trucks veritabanında yer almadığı için World of Trucks işlerinde kullanılamıyor. Argostoli - Lixouri feribotuna binmeye çalşıtığınızda eşitleme sorunu uyarısı veriyor ve sizi bilinen son konuma götürüyor.
Bu moduda öneriyorum bendeki fh16 parçaları yok ama alçak tampon, yan eteklerde aero, korna slotları, halojen farlar gibi eklemelerle daha gerçekçi oluyor.
Oyuncuyusbismap bir kaç şehir dışında baya tırt adamlar sırf yol olsun diye boş yerler eklemiş ama şuan roextended haritası indiriyorum bakıcam nasılmış bende merak ettim. Sonucu yazarım
Haritanın Ege bölgesi ile İç Anadolu nun bir kısmını zamanında Türk bir arkadaş yapıyordu. Daha sonra Arayas ile anlaşamayınca bırakmıştı, kalan kısımları Arayas devam ediyor. Bundan kaynaklı bölgeler arası geçişte prefablarda değişiklik yaşandığından oynarken beni pek sarmamıştı.
Arayas harita sektörünün despotlarından biridir. Okan avcı kardeşimiz çok daha fazla kaliteli yapacakken (ki eski YKS edittir bu silinip tekrar inşa edilen harita) Arayas’ın ringolukları yüzünden bıraktı. Arayas’ı Ruslar da sevmez, SCS forumda da sevilmez. Son sürümlerinin tamamını Google görüntüleri üzerinden biraz da hayali bir kafayla yapıyor arayas. Asla Türkiye ruhu bulamazsınız. Oyuncubismap hiç kullanmadım bilmiyorum haritacılıklarını.