Euro Truck Simulator 2 - Tavsiye Modlar

SCS’nin skandal bir karara imza atıp eklemediği Argostoli - Lixouri feribot hattını ekledim. Oyunda sadece Lixouri - Argostoli hattı vardı. Tarihte belki de ilk kez tek taraflı feribot hattına imza atılmıştı. Bu saçmalığa bir son vermenin zamanı geldi.

Kimse de yapmamış o da ilginç bir durum.

Önemli!

Feribot hattı World of Trucks veritabanında yer almadığı için World of Trucks işlerinde kullanılamıyor. Argostoli - Lixouri feribotuna binmeye çalşıtığınızda eşitleme sorunu uyarısı veriyor ve sizi bilinen son konuma götürüyor.

3 Beğeni

:100:
CERAN TRANSPORT COMBO SKIN | ETS2 mods

1 Beğeni

Beyler bana güzel kaliteki trafik ve çevre ses modu lazım ayriyeten oyunu gerçekçi yapacak modlar varsa alabilirim

Bitirdim ama umarım deneyenlerde sorun çıkmaz. Oldu derken sürekli sorunlar çıkarttı boyama dışındaki şeyleri çok beceremiyorum, steam’e de .zip olarak yükleyemedim.
https://sharemods.com/nj982r968wr5/FH_25_Year_Edition.zip.html

Bu moduda öneriyorum bendeki fh16 parçaları yok ama alçak tampon, yan eteklerde aero, korna slotları, halojen farlar gibi eklemelerle daha gerçekçi oluyor.

6 Beğeni

Bu bir tavsiye değildir öneri almak için yazıyorum…

Arkadaşlar şöyle bir video gördüm 3 adet türkiye`yi kapsayan harita modu mevcut eğer oynayanlar var ise bu üçünden hangisini tavsiye edersiniz?

Edit: denedim sevmedim hiç birini.

1 Beğeni

Roextended hala devam mıydı ya :smiley: Türkiye kısmını kim yapıyor acaba?

ve birebir aynısını mı yapıyorlar merak ettim doğrusu

Üçünden birini seçecek olursam net Roex :smiley:

1 Beğeni

Oyuncuyusbismap bir kaç şehir dışında baya tırt adamlar sırf yol olsun diye boş yerler eklemiş ama şuan roextended haritası indiriyorum bakıcam nasılmış bende merak ettim. Sonucu yazarım :smiley:

@batuhan2941 Buradan takip edebilirsin Arayas tek başına yapıyor bu işi, yani Türkiye kısmı başka kısımda aynı kişi tarafından yapılıyor.

https://roextended.ro/forum/viewtopic.php?f=1&t=2&start=7020

Haritanın Ege bölgesi ile İç Anadolu nun bir kısmını zamanında Türk bir arkadaş yapıyordu. Daha sonra Arayas ile anlaşamayınca bırakmıştı, kalan kısımları Arayas devam ediyor. Bundan kaynaklı bölgeler arası geçişte prefablarda değişiklik yaşandığından oynarken beni pek sarmamıştı.

Burada konudan bağımsız arkadaş nasıl 133 tane mod kullanabiliyor :grinning:
Hani ne yüklemiş olabilir.

evet hatırlıyorum o günleri ama arayas ile niye anlaşamadığını bilmiyorum

bir de o arkadaşın yaptıklarını arayas kendi haritasında kullanmadı galiba bildiğim kadarıyla.

evet zigana geçidine videolardan baktım gerçekteki ile alakası yok sanki hayal dünyası olmuş

1 Beğeni

Burada arayas ile baya tartışmıştı adam emek vermişti baya arayas beğenmiyordu vs. Saçmalamıştı

Elalemin yapacağı tr haritasına kalmadık

5 Beğeni

eğer o arkadaş devam etseydi roextended gerçekten oynanabilir kalitede olabilirdi ege/akdeniz sahil şeridi onun sayesinde geldi diye biliyorum

Arayas harita sektörünün despotlarından biridir. Okan avcı kardeşimiz çok daha fazla kaliteli yapacakken (ki eski YKS edittir bu silinip tekrar inşa edilen harita) Arayas’ın ringolukları yüzünden bıraktı. Arayas’ı Ruslar da sevmez, SCS forumda da sevilmez. Son sürümlerinin tamamını Google görüntüleri üzerinden biraz da hayali bir kafayla yapıyor arayas. Asla Türkiye ruhu bulamazsınız. Oyuncubismap hiç kullanmadım bilmiyorum haritacılıklarını.

2 Beğeni

Ets2 için gerçekçi trafik araçları modu sizce hangisi daha iyi?

:ok_hand: :100:
More European Cities Free v1.0.1 [1.54] | ETS2 mods

Alternatif tek link: More European Cities (Free Edition) for Euro Truck Simulator 2 - TruckyMods

4 Beğeni

Arkadaşlar 1.53 uyumlu Daf XG 2025 için daha iyi gösterge modu var mı? Baktım ama karar veremedim.

Euro Truck Simulator 2 - Tavsiye Modlar - Vabis22 tarafından #3402
@Vabis22 Daha iyisi olduğunu düşünmüyorum veya rastlamamışımdır.
[RELEASED] High Quality Dashboard DAF 2024 [1.53] | Patreon

WIP

2 Beğeni