Euro Truck Simulator 2 - Tavsiye Modlar

doğru anahtarla açılmayacak kapı yoktur;)
evet, alaska mapi koymamış:)

edit: o da varmış @batuhan2941 :smiley:

Elinde Max2712 Actros MP3 OM501 olan özelden yazabilir mi acaba hiç öylesine? Kaçağa düşmeyen tek Max2712 modu ama seslerinde sorun var mı diye test edeceğim sonra satın alacağım

revampedi kullanıyorum da bilemiyorum sevemedim sanki ya :smiley: 50yle tır devriliyo dfdshfds yada benim ayarlarım mı bozuk anlamadım. Verdiği ayarları yaptım halbuki :smiley: galiba furkanın moduna geri döncem gibi ya :smiley:

yada varsa sizin kendi tavsiye edeceğiniz bir ayar alayım :smile:

1 Beğeni

Yazdırılabilir takograf modu, sadece yeni Scania S & R araçları için.
Animated Tachograph VDO v5.0 [1.49/1.53] | ETS2 mods

2 Beğeni

:new:

4 Beğeni

ses modlarını en iyi kim yapıyor hocam?

1 Beğeni

Ücretsiz olarak Kriechbaum baya iyi, ücretli olanlardan benim bildiğim Max2712 ve Zeemods var bunların kötü ses yaptığını görmedim. Hepsi yüksek kalitede en iyilerini yapıyorlar.

2 Beğeni

peki bu 2 arkadaşın modları her kamyonda falan var mı hocam?

bir de ben sound fixes modunu da kullanıyorum da onunla çalışır mı? sıralaması nasıl olacak mesela? eğer çalışıyorsa bu arkadaşın ses modunu alsam indirsem sound fixes modunun üstünde mi olacak yoksa altında mı olacak?

Kriechbaum’un modlarının eski sürümleri de hala çalışıyor eskiden indirip kurduğum Daf sesini misal hala kullanıyorum ama hangi sürümde indirdim hatırlamıyorum. Youtube kanalında var ses modları hangi araçlarda var tek tek bilmiyorum. Sound fixes moduyla kullanıyorum araç sesi modlarıyla herhangi bir çakışma yapmıyor, o sebeple hangi sıraya koyduğumu farkında bile değilim. :smiley: Max2712’nin aşağıdaki araçlarda sesleri var;

Zeemods’da da bunlar;
https://www.zeemods.com/ets2-sounds/

Ancak zeemods için zaf eklentisi kurmak vs. gerekiyor. Biraz uğraştırıyor ama harbi ekstra kaliteli bir sesi var. Kabin içi vs.vs. tarzda ekstra eklentileri var.

1 Beğeni

yani face’de hissetmiş gaza geldiğini arkadaşın. :smiley: arada bi uğruyor mağduruz çakıp voltasını alıp gidiyor ağam:) Ukraynalı olsa bile, yeteneğini pasifleştirmeden Almanya’ya(daha önce demişti bunu) gidebilirdi veMax gibi Zee gibi ortalığı kasıp kavurabilirdi ki EVR varken diğer seslerin esamesi okunmazdı önceden. her neyse:)

6 Beğeni

ukraynalıyı vazgeçiremiyorsun şu işlerden isterse evinde savaş olsun adamların kanında bu yetenekler var. genetik böyle :smiley:
modeldir programlamadır adamlar işin üstadı.

2 Beğeni

bu kaldırılmış neden acaba

sonuna 2 ekle:) taraftarium mantığı;)

(UPDATED 03.12.2024) Better Flares v4.5.1 [ETS2 v1.53] - SCS Software

Edit 03.12.24 | v4.5.1 sürümü ile bir kaç hata düzeltilmesi yapıldı.